Barabás Étterem

 

Barabás Étterem

Sokoldalú étterem a belváros szívében

A Barabás Étterem nevéhez hosszú évek óta számos hagyományteremtő esemény és rendezvény kapcsolódik. Debrecenben mára elmaradhatatlan programmá vált a Pulykanapok, a Töltött Ételek Hétvégéje, a Márton nap és a Kis Riói Karnevál, de hónapról-hónapra nagy sikere van a Vacsoraszínháznak, a Borvacsorának vagy a Francia Estnek is. Az étteremben egyszerre van otthon a hagyomány és az újítás. A tradicionális magyar konyha ízvilágának megőrzése, a kiváló minőségű magyar borok népszerűsítése és a minőségi, igényes kiszolgálás mellett mindig van helye az új ötleteknek.

A tradíciók megtartásán túl a megújulás jegyében mostantól a húsimádók mellett a zöldségimádók is választhatnak az étlapról. Az új irányvonal a vegetáriánus, vegán és a speciális étrend, amely gondol a lisztérzékenyek igényeire is. A vegetáriánus étrend követőit  külön a’la carte étlappal várjuk az étteremben, de azokra is gondolunk, akiknek nap közben nincs idejük kiszaladni ebédelni. Nekik házhoz szállítjuk vegetáriánus napi menünket.

Vasárnaponként svédasztalos ebédet tartunk,melynek alkalmával kétféle levesből, három-négyféle főételből és cukrászaink házi süteményeiből korlátlanul fogyaszthatnak a vendégek  mindössze 2200 forintért.

Éttermünk maximum 90  fő befogadására alkalmas, mely mellett három különterem is vendégeink rendelkezésére áll, ha meghitt családi vacsorát vagy ünnepséget szeretnének.
A különtermek 10, 18 és 30 férőhelyesek, így kiválóan alkalmasak üzleti  ebédek, vacsorák, tárgyalások és sajtótájékoztatók sikeres lebonyolítására is.

Szakácsaink az ételek elkészítéséhez mesterséges adalékanyagot nem használnak.  Akik minket választanak nemcsak kiváló minőségű alapanyagokból készült ételeinket élvezhetik, de biztosak lehetnek abban, hogy minden igényükre odafigyelve várjuk őket vissza.

Parti Szervíz szolgáltatásunk keretén belül számos sikeres rendezvényt, bált, fogadást, garden-partyt ,esküvőt és fesztiválokat bonyolítottunk le. Vállaljuk ezen rendezvények  teljes körű szervezését, lebonyolítását nem csak  a városon belül, hanem Debrecen határain kívül is. Megrendelőink igénye szerint bárhová kitelepülünk és a kívánt helyen nyújtunk teljes körű szolgáltatást a programszervezéstől kezdve a technikai feltételek biztosításán át a vendéglátásig.

Étterem nyitva tartása:
Hétfő – Csütörtök 11-23 óráig
Péntek – Szombat 11-24 óráig
Vasárnap 12-17 óráig

 Elérhetőség:
4024 Debrecen Vár u. 11.
Étterem: (52) 502-231
Partyszervíz: (52) 502-220
info@barabasetterem.hu
www.barabasetterem.hu

Térkép: 

Teteje