BIBA Márkabolt

 

BIBA Márkabolt

A BIBA egy vertikális módon felépülő kereskedelmi márka, mely lassan 50 éve közel 300 üzletben kínálja a világ számos országában a legaktuálisabb női divatirányzatot.

A céget 1963-ban alapították a németországi Duisburgban. 2010-ig az ESCADA luxusmárka leányvállalata volt. Azóta változatlanul a tőle megszokott módon képvisel egy modern,sportosan elegáns, feminin divatirányzatot prémium minőségben a magabiztos középkorú nők számára. Tervezői nagy hangsúlyt fektetnek a nőies szabásvonalra, a design és elegancia harmóniájára és a színvilág egyediségére. A vásárlók számára állandó kihívás a folyamatosan változó árukínálat és színvilág, hiszen a BIBA, a divatirányzatban bekövetkező aktuális változásokra néhány héten belül reagál. Így tudja biztosítani a kéthetente megjelenő újabb kollekcióval az összetéveszthetetlen BIBA designt.

A BIBA ruhák stílus szempontjából két nagy csoportra oszthatók:

1.,Bussiness öltözet: elegáns, klasszikus szövetblézer nadrággal, szoknyával. A hozzá tartozó ingek egyszerűbbek vagy mérsékelten díszesek. Előszeretettel viselik ügyvédek,bankszférában dolgozók és azok, akiknek a munkaköre megköveteli a tárgyaláshoz szükséges és elengedhetetlen elegáns öltözetet.

2.,Casual öltözet: sportosabb, lezserebb blézer nadrággal, szoknyával akár farmerrel is. A hozzá tartozó ingek, blúzok, toppok, tunikák, kardigánok mintásabbak, díszesebbek. Szívesen viselik mindazok, akik szeretnek a hétköznapi életben sportosan de mégis elegánsan öltözködni.

2006 októberétől Magyarországon,mint franchise BIBA partner, elsőként Debrecenben is elérhetőek a BIBA kollekció termékei a Gambrinusz közben(Piac u.28/a) található márkaboltban.

Üzletünkben az évszaknak megfelelő aktuális öltözeten,kiegészítőkön kívül vásárlási utalvány is kapható 5.000Ft-os és 10.000Ft-os címletekben.

Elérhetőség:

FÓRUM Bevásárlóközpont I.emelet

4029 Debrecen, Csapó u.30.

Tel.szám.:06 52/533-611

Mobil: 06 30/824-1003

E-mail : bibadebrecen@freemail.hu

Webáruház:: www.bibashop.hu

Térkép: 

Teteje