Cafe Frei Debrecen

 

Cafe Frei Debrecen

.
CAFE FREI  DEBRECEN- A VILÁG KEDVENC KÁVÉI!

Kávéházunkban vendégeink - Magyarországon egyedülálló módon - kézzel szedett, szemenként válogatott és frissen pörkölt ültetvénykávé ritkaságokat élvezhetnek - több, mint 40 féle recept alapján elkészítve.

A Cafe Frei debreceni kávéházában a világ szinte minden fontos "kávékonyhája" képviselteti magát. Vendégeink ihatnak olaszos espressokat és cappuccinókat éppúgy, mint ibrikben főzött arab kávékat, vagy akár Közép-Amerika karamellizált kávékülönlegességeit is.

Frei Tamás kávéházaiban világ körüli útra indulhatunk minden nap. A riporter utazásai során rengeteg érdekes kávéházban, pörkölő-üzemben és ültetvényen járt már. Megismerkedett a termelőkkel Afrikában éppúgy, mint a kolumbiai hegyekben. Tőlük tanulta meg, hogy a jó kávé titka a szemek "követése"! A cserjétől a csészéig! A Cafe Frei kávézóiba ezért a viszonteladókat kihagyva és vendégeink pénztárcáját kímélve, közvetlenül az ültetvényekről érkeznek a kávészemek. Olyan csúcsminőségű ültetvényekről, amelyek világszerte a legjobbak közé számítanak.

A Cafe Frei ezeket az ültetvénykávékat nem csak "megfőzi", de elvitelre külön-külön is árulja, hogy vendégeink otthon is folytathassák a világ körüli "kávéutazást". Akik viszont az összetettebb ízvilágú keverékek rajongói, nos őket holland pörkölő-mesterünk ültetvénykávé blendjei várják! Ezeket is mindig frissen, saját pörkölő-üzemeinkben, kis adagokban, speciális technikával pörköljük.

"Cafe Frei  Debrecen - A világ kedvenc kávéi"

4029 Debrecen, Fórum Üzletközpont, Csapó utca 30.

A Fórum Üzletközpontban, a Libri könyvesbolton belül.

Nyitvatartás:

Hétfő - Szombat: 9 - 20

Vasárnap: 10 - 18

Telefon: 30-351 47 00

E-mail cím: debrecen@cafefrei.hu

Facebook: www.facebook.com/pages/Cafe-Frei-Debrecen

web: http://www.cafefrei.hu

Térkép: 

Teteje