CUTLER GYM

 

CUTLER GYM

Nagy álmunk vált valóra, amikor megnyitottuk a debreceni Cutler Gymet. A célunk az volt, hogy létrehozzunk egy olyan termet Debrecenben, ami szakmailag hibátlan és bárki számára tökéletes edzéslehetőséget biztosít. A nyitás óta hatalmas átalakuláson ment keresztül a terem, fejlesztettünk a gépparkon, a desingon és aki régebben is járt a termünkben, annak egyből feltűnik a fejlődés.

Az összesen 900 négyzetméteren elterülő Hoist, Hammer, Life Fitness, Cybex, Stairmaster, Precor, Strong Roots válogatott géppark teszi teljessé a termet és az igazi baráti sport hangulat adja meg a hangulatát. Az emberek szeretnek ide járni, mert érzik, ez a terem nem üzleti alapon készült, hanem sportolóktól szívből sportszeretetből.

A válogatott edzői gárdánk és a bárki számára segítséget nyújtó teremedzőink teszik lehetővé, hogy soha ne tévedj el a termünkben. Nem ritka a testépítő és fitnesz sport csillagainak felbukkanása, ami sokak számára extra motivációt jelenthet.

Termünkre jellemző még a korosztályok és hozzánk járók sokszinűsége. Nem ritka, hogy pld. orvos autószerelő edz együtt vagy éppen egy világbajnok testépítő segít egy 65 éves nyugdíjas tanárnőnek. Fitness, Cross Fitness, Aerobik és számos edzéslehetőség közül választhatsz. Várunk mindenkit szeretettel aki szeretne valamit tenni az egészségéért!

Kathi Béla, Team Cutler

 

Térkép: 

Teteje