Díva Fehérnemű

diva fehernemu debrecen-portal
 

Díva Fehérnemű

Női-férfi fehérnemű és alsó ruházat.

A cívisváros patinás bevásárló körzetében a Kálvin téren Díva Fehérnemű Üzlet néven új kereskedelmi egységet nyitottunk a múlt évben.

Üzletünk árukínálatát úgy próbáltuk meg kialakítani, hogy minden vásárlói igényt ki tudjunk elégíteni. Nálunk a teltebb idomú hölgyeknek is rendkívül széles skálán kínálunk melltartókat, alsóneműket, hálóingeket, pizsamákat és különböző szexis hálóingeket.

Egy olyan újszerű szortimenttel jelentünk meg Debrecenben, amely külföldön és más hazai nagyvárosokban már jól ismert minőségi gyártók (olasz, lengyel, német, magyar) termékeit kínáljuk, melyek széles formai és színválasztékban – teljes méretsorral kedvező áron vásárolhatók meg üzletünkben. Fontosnak tartjuk, hogy számos hazai gyártó termékét is kínáljuk, melyek jellemzője a magas pamut tartalom, ezért kényelmes viseletet nyújtanak.  Gondoltunk a fiatal korosztályhoz tartozó vásárlóinkra is, nekik kínáljuk a POPPY és LUCIFER márkacsalád fiatalos, szexis alsóneműit, hálóingeit, köntöseit.Nem csak nőknek!

Az üzletben megtalálhatók továbbá a szexis fehérneműk (nagy méretben is), kiegészítők, divat ékszerek, harisnyák nagy választékban, de természetesen gondoltak a a férfiakra is, akiknek szintén neves olasz német és magyar gyártók termékeit kínálják amelyek közül megemlíthető a Tom Tailor és a Pierre Cardin márkák. Férfi alsóruházati kínálatunkban megtalálhatók slipek, boxerek, atléták, pólók, pizsamák és a közel jövőben Pierre Cardin zoknikkal tesszük teljesebbé a kínálatunkat.

A nálunk kapható márkákból: Poppy, Mania, Pierre Carden, Esprit, Obsessive, Tom Taylor, Baroness, Daisy, Leilieve, Lormar, Brown, Lucifer stb.

Ajándék utalványok kaphatóak nálunk 1-2-5 és 10 ezer forintos értékben, így a karácsonyi és évvégi ajándékozáshoz is segítséget nyújtunk, ha kifogynának az ötletekből, vagy nem ismerik a megajándékozott ízlését, méretét!

Jöjjön el és válogasson kedvére! Szeretettel várjuk!

 

Szécsényi Mónika

tulajdonos

Díva Fehérnemű

Kálvin téri üzletsor fszt.

Térkép: 

Teteje