Dorpex Bau Kft

dorpex bau_debrecen-portal
 

Dorpex Bau Kft

A Dorpex Bau Kft. országos szinten vállal teljes körű építőipari kivitelezési és az ehhez kapcsolódó mérnöki, építésszervezési, és ingatlanfejlesztési munkákat a legszigorúbb előírásokat és szabványokat is kielégítve tartós és értékálló megoldást kínálva megrendelőinek.

Széles körű referenciáink között megtalálhatók közületek, cégek és magánszemélyek megrendelései egyaránt.

Cégünk állandó csapatában megtalálható mérnök, műszaki előkészítő, építésvezető, szak- és segédmunkás gárda. Emellett, ha a projekt mérete megkívánja, megfelelő referenciákkal rendelkező, kipróbált alvállalkozói körből hívunk partnereket.

Cégünk szerszám- és gépparkját folyamatosan fejlesztjük, bővítjük. A minőség és költséghatékonyság szem előtt tartása mellett törekszünk a legújabb innovációk, anyag- és energiatakarékos technológiák alkalmazására.
Önmagunkkal és alvállalkozó partnereinkkel szemben támasztott legfontosabb követelményünk a megbízhatóság, a határidők pontos betartása és a jól szervezett, szakszerű, minőségi munkavégzés.

A nehéz piaci környezet ellenére társaságunk árbevételben és eredményben egyaránt növekvő tendenciát tud felmutatni, likviditásunk folyamatosan biztosított. Megrendelőink egy jelentős része korábbi munkáink eredményeként keres meg bennünket, köszönhetően a kedvező tapasztalatokon alapuló ajánlásoknak.

Legyen ön is a megrendelőnk, partnerünk!

 

Szolgáltatásaink:

• Teljeskörű generál kivitelezés
• Ács, tetőfedő, asztalos, festő, burkoló, kőműves, lakatos, gipszkartonszerelő, villanyszerelő, vízszerelő szakipari munkák
• Családi és társasházak, lakások, üzletek, felújítása-átalakítása
• Építész és tartószerkezeti engedélyezési -és kiviteli tervek készítése
• Társasházak karbantartási, üzemeltetési feladatainak ellátása
• Belső lakberendezés
• Tervezés
• Tanácsadás

Cégünk a megalapítása óta önállóan végez az építőipar területén teljes körű ingatlanfejlesztési és kivitelezési tevékenységeket. Megrendelőink igénye szerint vállaljuk az ingatlanok szerkezetkész vagy kulcsrakész állapotú építését.
Generálkivitelezői és építésszervezési tevékenységünket országosan végezzük. Munkánk során partnerségi kapcsolatot építünk ki az illetékes engedélyező hatósággal, együttműködünk az önkormányzattal, valamint a lakossággal. Várjuk megkeresését, amennyiben a ház építése előtt előzetesen tájékozódni szeretne, vagy ha az ingatlan kivitelezésére részletes árajánlatot kíván készíttetni.

 

Kapcsolatfelvétel:

Dorpex Bau Kft.
4025 Debrecen, Miklós u. 45.
E-mail: dorpexbau@gmail.com

Papp Attila (ügyvezető)
Telefon: 06-70/943-6669

Papp Zsolt (logisztikai vezető)
Telefon: 06-30/423-9008

Tőzsér Ferenc (ügyintéző)
Telefon: 06-30/456-4504

 

Térkép: 

Teteje