Dryvit Profi Kft.

Smart Home-ok építője
 

Dryvit Profi Kft.

DRYVIT PROFI A SMART HOME-OK ÉPÍTŐJE

A Dryvit Profi megalakulásakor 2005-ben azt a célt tűzte ki, hogy szakmai tudását, tapasztalatát felhasználva, az ügyfelek által megbecsült építőipari vállalattá váljon. Magán-, mezőgazdasági-, ipari-, energetikai-, turisztikai-, egészségügyi beruházások mellett 2014-től társasházak építésével is egyre növekvő mértékben foglalkozunk. Ez azt jelenti, hogy megrendelőink elégedettségének köszönhetően csak az idei évben több mint 300 lakás és hozzá tartozó garázs, valamint parkoló építését tudhatjuk magunkénak. Szorosan követve a piaci igényeket, saját beruházás keretében egyedülállóan intelligens Smart Home rendszerű társasházi lakásokat építünk és értékesítünk Debrecenben és Hajdúszoboszlón egyaránt.

Célunk, hogy élen járó technológiai megoldásokkal, megújuló energiák alkalmazásával, rendkívül alacsony fenntartási költségű otthonokat-, értéket teremtsünk.

Ennek szellemében ajánljuk a Tisztelt Érdeklődők figyelmébe a SMART HOME Debrecen, SMART HOME AIRPORT és SMART HOME SPA Hajdúszoboszló projektjeinket. A régióban is páratlanul energiatudatos lakásokhoz gyermek és családbarát udvart, tágas tereket, nagy teraszokat biztosítunk magas minőségi színvonalon, hosszú távú garanciával egy átlag lakás áráért.

Bővebb információért keresse fel honlapunkat: www.dryvitprofi.hu

 

Dryvit Profi Kft. Cím: 4030, Debrecen, Karabély utca 3. 

 

 

 

 

 

Elérhetőségek:

Tel. szám: 0652/ 782-994

Fax szám: 0652/785-091

Weboldal: www.dryvitprofi.hu

Email: info@dryvitprofi.hu

Térkép: 

Teteje