E-logisztika

 

E-logisztika

Ne veszíts vásárlókat csak azért, mert nincs lehetőség személyes átvételre!

Az online vásárlásban az alacsony árakat igazán szeretik a vevők. A hagyományos vásárlásoknál viszont nincs szállítási költség. Amennyiben egy webshopban van lehetőség a személyes átvételre, nagyobb lesz a konverzió. Jó, ha van Budapesten egy iroda, de nem mindegy, hogy hol. Olyan helyet érdemes választani, ami központi helyen van, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető és jól lehet parkolni is. Sok vásárlóban bizalmat kelt, ha van egy fix hely, ahol megnézheti mit kap a pénzéért. Hidd el tudjuk, miről beszélünk, mi is üzemeltetünk webshopokat. A személyes átvételi pontunkat úgy alakítottuk ki (és fejlesztjük folyamatosan), hogy vevőink maximálisan elégedettek legyenek. Néhány éve szerettük volna kiszervezni a személyes átadását webshopjainknak, de nem volt ilyen szolgáltató. Átgondoltuk, hogy mi mit várnánk el egy ilyen szolgáltatótól, hogy milyen árat fizetnénk szívesen egy átadásért, hogy bánjon az ügyfeleinkkel, stb. és létrehoztuk az eLogisztiká-t.

Csak személyes csomagátvétel vagy a komplett logisztika kiszervezése? (Logisztikai outsourcing)

Azok az ügyfeleink, akik nem üzemeltetnek "hagyományos boltot", nincs olyan helyük, ahol személyesen tudnák átadni a megrendelt csomagokat. Vannak olyan ügyfeleink is, akik rendelkeznek ugyan üzlethelységgel, de ez nem a Budapest belvárosában van, így sokan nem szívesen mennek ki ott átvenni a csomagjukat. Ők azzal bíznak meg minket, hogy egy könnyen megközelíthető, bizalmat keltő üzlethelységgel, ügyfélszolgálattal képviseljük webáruházukat a vevők felé. Ilyenkor csak beszállítják hozzánk a megrendelt csomagokat, mi pedig átadjuk ezeket a vevőknek (személyes átvételi pont). Azok a webshop tulajdonosok, akiknek másra is szüksége van, akár az egész logisztikai folyamat lebonyolítását átadják nekünk, azaz kiszervezik (logisztikai outsourcing).

Minden vállalkozásnak (vezetőjének, munkatársainak) arra kell koncentrálnia, amivel a leghatékonyabban tud értéket előállítani. Az egyéb kapcsolódó, kiszolgáló folyamatokat - általában - érdemes erre szakosodott cégre, szolgáltatóra bízni. 

Léptesd webáruházadat eggyel magasabb szintre, és biztosíts személyes átvételi lehetőséget! Garantált konverzió növekedés!

Fordulj hozzánk bizalommal!

+36 20 402 91 04
+36 70 364 37 32

info@elogisztika.hu
1067 Budapest, Podmaniczky utca 43.

Térkép: 

Teteje