EEDC Kft.

 

EEDC Kft.

Az EEDC Kft. 15 éves múltra visszatekintő tapasztalattal rendelkező menedzsment által működtetett, száz százalékos magyar tulajdonú vállalat, amely a professzionális karbantartási és higiéniai termékek széles skálájával, valamint magasan fejlett szolgáltatásaival van partnerei segítségére.

Vállalatunk filozófiája

Az EEDC Kft. az a szervezet, ahol megbecsüljük, ösztönözzük a kreativitást, tág teret engedünk a kreatív ötleteknek, arra bíztatjuk kollegáinkat, hogy merjenek a sémáktól mentesen gondolkodni, dolgozni, élni.

Az EEDC Kft. egy fiatal, dinamikusan fejlődő vállalat, amely hitvallása szerint célul tűzte ki, hogy Magyarországon és Kelet-Európa más országaiban, nemzetközileg elismert, a legmagasabb minőségi, környezetvédelmi, munkavédelmi követelményeknek megfelelő, a karbantartás és higiénia területén használatos anyagok, eszközök képviseletét lássa el. Segítünk felhasználóink számára könnyebbé, jobbá tenni a napi munkájukat és mindannyiunk jövőjét.

Az EEDC Kft. szolgáltatásai széles körben segítik az ipari karbantarztással foglalkozó cégek, részlegek munkáját. Profilunkhoz tartoznak környezetvédelmi és energetikai projektek, minden nagyságrendben.

Olajsármentesítési technológiánk egyedülálló módon hatékony és környezetbarát, amely magába foglalja a teljes kivitelezést a felméréstől a veszélyeshulladék szállításig.

Zárt rendszerek tisztítását megfelelő technológiával, az adott szennyeződés feloldásához szükséges alapanyaggal teljeskörűen elvégezzük. Ezzel a technikával hőcserélők(lemezes, csőköteges) tisztítását, csővezetékrendszerek tisztítását végezzük.

Tartályok, autoklávok tisztítását magasnyomásos és ultra-magasnyomásos technológiával végezzük.

Üzemek, üzemcsarnokok időszakos tisztítási, takarítási munkálatait szakképzett munkaerővel, rövid határidővel vállaljuk.
 

Termékeink 3 fő csoportba sorolhatók:

 

  • Zsíroldók – alkalikus tisztítószerek
  • Vízkő-, rozsda- és szilikát eltávolítók – savas bázisú termékek
  • Fertőtlenítő- és általános tisztítószerek – semleges kémhatású termékek.
     

Az EEDC Kft. kizárólagos magyarországi importőre az angol Ambersil termékeinek, amelyek a karbantartás, a gumi- és műanyagipari gyártás, a ragasztástechnika és az élelmiszeripar területén kínálnak magas minőségű és hatékony alternatívákat.

IK-Sprayer termékek: Ezek a termékek olyan fejlesztések eredményei, amellyekkel a gyártó elérte, hogy a permetezők könnyen kezelhetők, tartósak, teherbírók, ugyanakkor könnyen szerelhetők, akár a legkisebb alkatrészig javíthatók. Könnyen hordozható, ergonomikus termékek.

Permabond ragasztók: A Permabond palettáján megtalálhatók az anaerob-, ciánakrilát-, akril-, UV-, epoxiragasztók és a felhasználásukhoz szükséges segédberendezések.

Elérhetőségeink:

Telephely, iroda: 4030 Debrecen, Borzán Gáspár u. 12.

Levelezési cím: 4002 Debrecen, Pf. 136.

Telefon: +36 52 541 146 Fax: +36 52 541 147

E-mail: eedc@eedc.hu

Weboldal: http://eedc.hu
 

Térkép: 

Teteje