Epreskert Cukrászdák

 

Epreskert Cukrászdák

Kedves Vendégünk!

2001-ben nyitottuk meg cukrászdánkat az Epreskert utcán családi vállalkozás formájában. Hagyományos, házias receptek alapján készített sütemények és fagylalt szerepel kínálatunkban. Nagyon törekszünk a hagyományos ízek megtartására és a vevői igényeket szem előtt tartva minél nagyobb választék biztosítására a legkedvezőbb áron.

A sütemények és fagylaltok köre folyamatosan bővül és a legjobb íz elérése érdekében egy-egy új íz elkészítését többszöri kísérletezés előzi meg.

Az idei nyár fagylaltkülönlegessége a gránátalma és homoktövis fagylalt, illetve kísérletezés alatt állnak különböző alkoholos alapú fagylaltok is, pl: szilvapálinka, citromos sör. Azon kevés cukrászda közé tartozunk, akinél a pisztácia fagyi sós ízű.

Idén május elején nyitottuk második üzletünket a belvárosban a Csapó utca 6 szám alatt, ahol eddig egyedülállóként a városban a nagyon finom olasz Laurini kávénkat is meg tudják kóstolni. A Csapó utcai üzletünkben minden 1.000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén meghívjuk egy kávéra.

Esküvőkre, rendezvényekre 10.000 Ft felett ingyenes kiszállítást vállalunk. Figurás és esküvői tortáinkat is meg tudják tekinteni facebook oldalunkon.

Térjen be hozzánk, mi kedves kiszolgálással fogadjuk Önt, és bízunk benne, hogy elégedetten távozik, és ha újra cukrászdába vágyik, mi jutunk eszébe!

Szatmári László

Üzleteink:
4030 Debrecen, Epreskert utca 79. Tel: 52/474-993 Nyitva tartás: minden nap: 9-20
4024 Debrecen, Csapó utca 6. Tel: 52/314-676 Nyitva tartás: minden nap: 7-20

Honlap: www.debrecen-cukraszda.hu
www.facebook.com/epreskertcukraszda.epreskertcukraszda

Teteje