EvoAuto Kft.

 

EvoAuto Kft.

Cégünk jelenlegi formájában 2010-ben alakult, mint EvoAuto Kft néven.  Jómagam 1995 óta dolgozom megszakítás nélkül az autóalkatrész iparban.

Gyakran kérdezik Tőlem mi a fő profilja az EvoAutonak, szakosodtunk-e valamire? Az autó egy bonyolult összetett jószág, nem lehet csak egy-egy részével foglakozni, ha alkatrészről van szó. Fékbetéttől ABS jeladóig, oldalvillogótól dugattyúgyűrűig, kettőstömegű lendkeréktől ablaktörlőig mindennel foglalkozunk, ami az autóhoz kell, hogy menjen. Folyamatosan bővülő raktárkészletünk, melyet az igen erős árverseny miatt mindinkább importból fedezünk.

Cégünk jelenleg két autóval szállít ki alkatrészeket, Debrecenben, a megyében és Szabolcs megyében egyaránt. Ingyenesen. Mindezek mellett az ország több pontjára is rendszeresen postázunk, amely nagy ’elégedettséggel’ tölt el minket a nagy versenyre való tekintettel.

Folyamatos fejlesztést tűztünk ki célul magunk elé, amelynek legújabb állomása az elkészült katalógusunk, melyet weben keresztül elérhetővé tettünk a regisztrált ügyfeleink részére. Ezzel a fejlesztéssel nem csak a mi árukészletünket követheti nyomon, hanem más cégek árait, készleteit és kínálatát is áttekintheti. Az igen erős versenyben ezzel megkönnyítjük az Ön igényeinek maximális kielégítését az autóalkatrész piacon.

Várjuk szeretettel

E-mailen: hitelezo@gmail.com
Telefonon: 52/315-861 06/30-33-77-600   06-30-830-0997
Interneten: http://evoauto.hu//
Vagy személyesen: Debrecen, Határ út 72, 4031

Tisztelettel:

EvoAuto Csapata

Térkép: 

Teteje