Fehér Kamionosok Boltja

 

Fehér Kamionosok Boltja

Fehér-ker 2003 Kft. a nevünk, de vevőink inkább Fehér Kamionosok Boltja néven ismernek bennünket.
1990-ben nyitottuk boltunkat a 4-es út mellett. Kezdetben autóalkatrészeket, autós felszerelési cikkeket forgalmaztunk. Folyamatosan bővítettük kínálatunkat az egyre növekvő kamionos forgalom igénye alapján. Ennek köszönhetően nagyon keresett egység lett a boltunk, melynek mai profilja inkább kamion felszerelési és kiegészítő kényelmi termékek.
2006-ban az M35-ös építése miatt Debrecenbe költöztünk át, a jelenlegi címünkre, a Szoboszlói út 30-32-be, ahol ma is megtalálnak minket a „kis boltunkban”, az azóta már kedves visszajáró vásárlóink és az új betérő autósok és kamionosok is.
A mi mottónk, hogy nálunk legfontosabb a vevő és a köztünk lévő kapcsolat. Büszkén állíthatjuk, hogy minden körülmény között megpróbáljuk beszerezni a megfelelő árut, és maximálisan kiszolgáljuk a vevőinket. Jólesik, amikor úgy távozik egy betérő ember, hogy élmény volt itt vásárolnia. Igyekszünk  szakmailag is felkészültek lenni és folyamatosan bővíteni  kínálatunkat.
Palettánk a teljesség igénye nélkül: vízmelegítők, kávéfőzők, gázfőzők, telefontartók, légterelők, mosókefék, műszerfal asztalok, szúrólámpák. 

Az általunk tisztelt kamionos kollégáknak történő ajánlaton kívül található boltunkban:

  • mezőgazdasági gépekhez különböző munkalámpák
  • sárga villogók
  • fényvisszaverő csíkok és táblák

A személygépkocsi és motor tulajdonosok részére is van ajánlatunk ( defekt spray, 12V-os elektromos levegő fújtató, vontató kötél, indító kábel)
Lakókocsisoknak kiegészítő visszapillantó tükör és 12 V-os zuhanyzók.
A fenti felsorolások csak töredékei a családi vállalkozásban üzemeltetett kis boltunk készletének. Remélem személyesen is ellátogatnak hozzánk. Szeretettel várjuk Önöket. Annak örülünk, ha a vevő arcára mosolyt tudunk varázsolni és úgy távozik tőlünk, hogy  ide vissza fogok térni.

Üzletvezető: Fehér László

Nyitva tartás: H-P 8.00 – 17.30-ig

                          Sz: 8.00 – 12.30-ig

Elérhetőség: 06-52-451 381, 06-20-9 511 093 és 06-20-9 411 755.

Címünk: 4031 Debrecen, Szoboszlói út 30-32.

E-mail: kaminosokboltja@indamail.hu

Weboldal : www.kamionosokboltja.hu

Térkép: 

Teteje