Forgó-Csillag - Debrecen

 

Forgó-Csillag - Debrecen

 

Bemutatkozás

Cégünk az AM-FOREX BT. 1993-ban alakult. 2000 évtől foglalkozunk kristály és porcelán értékesítésével. 2005 évig a debreceniek által jól ismert AMFORA udvarban dolgoztunk, utána kerültünk át a Piac u. 45-47. szám alatti régi Omnia udvarba, ahol jelenleg is dolgozunk. Üzletünk szép tágas, bár benn van az udvarban. Pár méter a főutcától, de a vásárlók szeretete, a szép elegáns üzlet és a minőségi kiszolgálás a jó hírnév bevonzza a szépre vágyó embereket.

Cégünk stabil, óriási kínálatunk van Zsolnay és Hollóházi porcelánokból, a Magyarországon készített kristálypoharakból, díszműárukból és rozsdamentes evőeszközökből. Ajándék tárgyak között megtalálhatók rozsdamentes tálcák, dobozok, szobrok, ékszertartók, vázák, gyertyatartók, lámpák. Ónozott, ezüstözött termékeink, valamint üvegárunk névnapra, szülinapra, esküvőre, karácsonyra mind kelendőek.
A csomagolástechnikánk és a csomagolóanyag is magas színvonalú.

Házhozszállítással is a rendelkezésükre állunk kedves vásárlóinknak. Elegáns porcelán üzletünk üde színfolt a dinamikusan fejlődő debreceni belváros szívének a Piac utcának. Rendszeres akciókkal és udvarias kiszolgálással, rendelések megbízható teljesítésével szeretettel várja Önöket a Forgó Csillag Kristály és Porcelán üzlet valamennyi dolgozója.

Forgó-Csillag - Debrecen

Kristály, porcelán és ajándék üzlet Debrecen belvárosában
Amennyiben elengáns, értékes és maradandó ajándékkal szeretné meglepni szeretteit, hozzátartozóit, esetleg üzleti partnerét, látogasson el üzletünkbe! Minőségi kristály és porcelán termékeket kínálunk, a legnevesebb gyártóktól.
Találhatóak polcainkon Zsolnay, és Hollóházi porcelánok, hazai kristály poharak. Bőr- , ónozott és ezüstözött használati és ajándék tárgyak feldobják otthonát, irodáját, melyekhez elérhető áron juthatnak üzletünkben. 

Minőségi ajándék tárgyak
A Forgó Csillag ajándéküzletben magas színvonalú a kiszolgálás. Hozzáértő szakemberek foglalkoznak a termékek bemutatásával, értékesítésével. Valamennyi Zsolnay és Hollóházi porcelánt teljes terjedelmében ismerünk a gyártástól a kész termékig. Igen sok termék megtalálható, kézzel megfogható nálunk, de katalógusból egyedi megrendeléseket is tudunk biztosítani. 

Kristály vázáink, bonboniereink, tálaink Ajkán készülnek, magas színvonalú egyedi darabok. Poharaink többféle mintával készülnek, legalább 150 -féle poharat árusítunk. Ezek 6 darabosak, de többet is lehet vásárolni, illetve törés esetén pótlásra is van lehetőség.

Ha nincs ötlete, hogy mit szeretne ajándékozni, forduljon bizalommal hozzánk! A mi üzletünkben mindenki a saját lehetőségeihez mérten tud ajándékot vásárolni. Széles választékunkban nemcsak  az első osztályú Zsolnay-, Hollóházi porcelánok Ajkai csiszolt kristályok szerepelnek. EU-s gyártású étlészletek több formával és mintával,csiszolatlan Bohémia kristályok amiknek az ára kedvezőbb szintén megtalálható nálunk.Ajándékozzon a hétköznapi életben is teljesen jól kihasználható konyhai felszerelést, vagy Walter Glass kínálokat, bonboniereket, vázákat!

Várunk mindenkit szeretettel!

 

 

 

Cím:

Debrecen, Piac utca 45-47.
(az udvarban)

Telefon:

+36 52 414 621

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9.00-17.30
Szo: 9.00-13.00

 

 www.kristaly-ajandek.hu/

Térkép: 

Teteje