Gilbert Pizzéria

 

Gilbert Pizzéria

Hagyomány és minőség több, mint 20 éve a Kálvin tér szívében

Családias hangulatú, gyerek és baba barát éttermünket 1991-ben nyitottuk a Kálvin téren, a belváros szívében, mely Debrecen első olyan látványkonyhás pizzériája volt, ahol a helyszínen készítették el a pizzatésztát.

A névadó egy bizonyos Gilbert Lupher (szül. 1946 május 30. Colmar, Franciaország) volt, aki nemcsak festőként volt jelen az európai művészszférában (szobrászat, reklám, dekoráció). A 80-as években már Magyarországon is bemutatkozott. 1987-ben magyar alkotóművészekkel dolgozott a Hortobágyon (ahol tiszteletbeli tag lett), sőt 1988- ban egy debreceni templom restaurációjára kérte fel az akkori polgármester.

2002- ben egy nagyobb átalakításon átesett át az étterem.  Igazi mediterrán hangulat fogadja a vendégeket, az étteremben 28, a teraszon 21 fő fér el kényelmesen a kis hely ellenére. Rendezvények (családi, céges rendezvények, osztálytalálkozók, kisebb létszámú esküvők) esetén 34 fő az étterem befogadó képessége. A kismamák számára nagy öröm hogy pelenkázó is női mellékhelységben. A városban elsőként vezettük be a házhoz szállítást ami már akkor díjtalan volt.

A HACCP élelmiszer biztonsági rendszer elvei szerint 2001 óta működünk. Nálunk csak második a vendég, ugyanis az általa fogyasztandó étel a legfontosabb!

Lehetőleg tartósítószermentes természetes alapanyagokból dolgozunk. Mivel mindent frissen készítünk, elő szokott fordulni, hogy estére "az egyébként széles skála, beszűkül".  Sajnos nálunk előre lesütött,  infralámpával melegen tartott, kidermedt pizzaszeletet nem lehet vásárolni. Rohanó világunkban azért remélem arra mindenkinek van ideje hogy egy frissen elkészített ételt elfogyasszon , ha úgy kívánja (még ha az ebédidő  szűkös is)! Csak a minőséggel tudtuk fenntartani az elmúlt 21 év sikerét!
Természetesen az egészséges táplálkozás jegyében a vegetáriánus és kalóriaszegény étrend híveire is gondolunk. A paletta igen széles 

A célunk, hogy minél több vendégnek megfeleljünk, ezért folyamatosan "formáljuk" étlapunkat az igényeknek megfelelően. Az egyedülálló dolgok megmaradtak nekünk, így csak nálunk kapható a városban egyedileg töltött sajtos szélű pizza és a kőtálban sütött penne és spagetti! A paletta nagyon széles, a fűszeres ételektől diétás fogásokig.

Sajnos nem csak az ételek fűszeresek: a parkolás nehézkes és az ára is igen borsos, viszont mi mindezt kompenzáljuk kedves, baráti, emberközeli kiszolgálással. Sőt ha szerencséje van ételkóstolót vagy akciót is kifoghat! Eddig még senki sem bánta meg hogy betért hozzánk! Gyalogosan könnyebb a helyzetük, ez esetben pálinkakínálatunkat is megkóstolhatják!

Ha étvágyat tudtunk csinálni az ebédjéhez vagy vacsorájához, mindenképp térjen be hozzánk esetleg rendeljen telefonon vagy interneten!

Telefon: 30/7 53 73 73,  52/ 53 73 73

E-mail: info@gilbert.hu

Rendelésfelvétel:

Hétfő-Vasárnap 10.00-21.30

 

Térkép: 

Teteje