Jalla Étterem és Gyros Bár

 

Jalla Étterem és Gyros Bár

Éttermünk 2008 márciusában nyílt. Nevünk annyit jelent "gyere"!

A Jalla nem csak egy étterem hanem egy találkozóhely, befogadva mindazokat, akik kellemes környezetben, barátságos társaságban akarják eltölteni, délelőttjeiket, délutánjaikat, vagy estéiket. Klimatizált éttermünkben délelőtt egy gőzölgő kávé, vagy zamatos tea, és ízletes péksütemény mellett lehet olvasgatni, beszélgetni.

Ebédidőben házias napi menüinkkel csillapíthatják éhségüket. Délután és este, kreatív magyaros konyhával, és udvarias kiszolgálással igyekszünk vendégeink kedvében járni. Menünkből kívánsága szerint, házhoz is szállítunk!

Éttermünk alkalmas csoportok, egyesületek, klubok fogadására is mivel külön helységet tudunk biztosítani számukra. Ha szeretne baráti, családi, összejöveteleket, esküvőket, banketteket, konferenciákat lebonyolítani, gondoljon ránk, hisz éttermünk saját rendezvényszervezővel dolgozik, aki az Ön „álomrendezvényének” elképzelését maximálisan teljesíti.

Éttermünk és különtermünk ( 200 főig) kiváló helyszínt biztosít rendezvényeinek.

Éttermünkhöz tartozik a Jalla Gyros Bár is, ahol a keleti konyha világába és ízeibe kóstolhat bele, a hagyományosnak tekinthető gyorsbüfés ajánlat mellett. Szakácsunk kiváló munkáját vendégeink véleménye és ügyfeleink gyarapodása jelzi. Próbálja ki Ön is, higgye el nem fog csalódni.

Várjuk szeretettel éttermünkben!

Elérhetőségek:

Cím: 4029 Debrecen, Víztorony utca 9-11.
Telefonszám: +36 20 488-88-49
E-mail: jallaetterem@indamail.hu
Weboldal: www.jallaetterem.hu
Facebook: www.facebook.com/JallaEtteremGyrosBar

Térkép: 

Teteje