Jocó Vendégház

 

Jocó Vendégház

Debrecenben a nyugati ipartelep központjában, csendes környezetben 2012-ben létesült szálláshelyünk. Kellemes, családias légkörű és olcsó szállás, ami remek pihenést nyújt vendégei számára. A panziótól a város kuturális és turisztikai látnivalói könnyen, 10 perc autóúttal elérhetőek.

Három nagy nappali, fürdőszoba és jól felszerelt étkezős konyha áll a vendégek rendelkezésére, ahol összesen 9 fő számára tudunk szállást biztosítani. A szobák pótágyazhatóak. A kisházban további 4 fő tud lakni. Vendégeinket komfortosan berendezett szobákkal és az udvarban apartmannal várjuk. (3500ft/fő/éj.)

A szobák francia vagy szóló ágyakkal, zuhanyzóval, hűtőgéppel,mosóhelyiséggel, televízióval, cd-s rádióval ellátottak. A zárt udvarban 6-8 autó parkolása biztosított,főzési, bográcsozási, grillezési lehetőség adott. A házhoz árnyas, rendezett udvar tartozik, ahol a kisebbek játszhatnak. A házban ingyenes és korlátlan Internet és telefonálási lehetőség biztosított.

Munkáscsoportoknak is igen kedvező ez a volt családi ház.

Zárt kennel van annak, aki kutyával érkezik. A házba kiskedvencek is hozhatók.

Közvetlen környezetben található:

  • patika: 1 km-en belül
  • élelmiszerbolt: 300 m
  • buszmegálló: pár lépésre
  • presszó: 200 m

Sportolási lehetőség adott. (Foci.)

A vendégház csendes környezetben található, így ideális olyanoknak is, akiknek éjszaka kell munkát végezniük és nappal tudnak csak pihenni. A kulcs felvétele és leadása minden esetben rugalmasan, a vendégek igényeihez igazodva megoldható.

www.jocovendeghaz.hu

Békés, harmonikus környezteben várjuk szeretettel!

Térkép: 

Teteje