Joma Shop

 

Joma Shop

Cégünk 2011. szeptemberben alakult (Kelet - Barcelona Kft.), és a JOMA - mint sportruházati márka - kelet magyarországi képviseleteként, 8 megyében keressük viszonteladóinkat és végfelhasználóinkat.

Célunk minél szélesebb körben megismertetni ezt a kiváló minőségű spanyol márkát, és a két piacvezető nagy márka mögé harmadikként felsorakozni. Értékesítésben egy bemutató busz van segítségünkre, melyen a termékeink 90 %-a megtalálható. Jól képzett területi képviselőnk (aki aktív futballista) nem csak forgalmazója, hanem aktív használója is a termékeinknek.

Decemberben megnyitottuk Magyarország első Joma shop-ját és ezzel párhuzamosan web áruházunkat www.jomashop.hu is.

A Joma az elmúlt években óriási fejlődésen ment keresztül, és ma már nem csak a futballban van jelen, hanem megerősítette az atlétika, tenisz, és fitnesz vonalat is. Mi sem bizonyítja jobban, hogy jelenleg a Spanyol Atlétikai Válogatott Hivatalos szponzora, a 2012 Londoni Olimpián a Spanyol atlétikai válogatott ezekben a kényelmes és testreszabott ruházatokban fog megjelenni. A tenisz vonalon maga mellé állította a Világranglista jelenlegi 19. helyezettjét Feliciano Lopezt, és a 2003-as világelső, Juan Carlos Ferrerot. Mi sem bizonyítja jobban a márka minőségét, hogy a fent említett élsportolók nem véletlenszerű használói a márkának, hanem szívesen adták hozzá eredményeiket és nevüket. Bízva abban, hogy a hétköznapi sportolók számára is elérhető kiváló minőségű sportmárkát viselhetünk magunkon.

Minőség, kényelem elérhető áron, ez nem lehet más csakis a JOMA.

4027 Debrecen, Hatvan utca 56.
Telefon: 30/679 80 22
E-mail: jomashop@jomashop.hu

 

Nyitvartás

Hétfő - Péntek:: 10-18
Szombat : 10-13
Vasárnap : Zárva

E-mail: jomashop@jomashop.hu
http://www.jomashop.hu/
http://www.facebook.com/pages/Joma-Shop/378711948853384

Térkép: 

Teteje