Kenézy gyógyszertár

 

Kenézy gyógyszertár

A Kenézy Gyógyszertár a Kenézy Kórház főbejáratánál, megújult környezetben várja a betegeket, a szakrendelőkben zajló speciális gyógyszerelési igényeknek is megfelelő gyógyszer választékkal.

Tevékenységünk középpontjában a betegeinkkel való konzultáció áll. Gyógyszertárunkban a megelőző szemlélet jegyében, terápiás és életmódi tanácsadásokkal támogatjuk a folyamatban lévő gyógyszeres kezelését. Fokozott figyelmet szentelünk a krónikus betegek életvezetési tanácsadására, különös tekintettel a magasvérnyomás, vérzsír problémák, cukorbetegség, gyomor- és bélbetegségek és prosztata elváltozások kapcsán. Számos szakkönyv, betegtájékoztató kiadvány, önellenőrzésre alkalmas gyógyászati termék, diagnosztikus teszt áll betegeink rendelkezésére.

Támogatjuk az egészségtudatos életvitelt, gyógyszertárunkban a vény nélkül kapható gyógyszer készítmények mellett, teák, gyógyvizek, vitaminok, ásványi anyag készítmények, gyógykozmetikumok, szájápolási és egyéb speciális higiénés termékek széles választéka ad lehetőséget, a személyre szabott megoldások megtalálására. Gyöngy Patikaként számos készítményt kiemelten kedvező módon kínálunk. Teret nyújtunk a homeopátiás gyógymódoknak, monokomponens és komplex homeopátiás készítményeket is készletben tartunk, szakirodalmi kiadványokkal segítjük a téma iránt érdeklődőket.

A Bartók út környékén élő emberek számára fontos szempont, hogy a Kenézy Gyógyszertár hétköznap reggel 7:30-tól este 18:30-ig áll a betegek rendelkezésére, valamint szombatonként a délelőtti időszakban, 8 órától 13 óráig is nyitva tart.

A Kenézy gyógyszertár szakemberinek elhivatottságát a visszatérő betegek bizalma erősíti,  számíthatnak tudásunkra a betegségmegelőzés, és a terápiás kérdések megoldása terén is.

Elérhetőségek

Kenézy Gyógyszertár a Kenézy Kórházban: 4026 Debrecen, Bartók Béla u. 2-26.
Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig: 7.30-18.30, Szombaton: 8.00-13.00
Telefon: (+36) 52/ 502-145
E-mail cím: info@kenezypatika.com
Megközelítése, tömegközlekedéssel: 42, 42Y, 43 autóbuszokkal

 

Térkép: 

Teteje