Kiskertemben Lekvárok és Dzsemek

 

Kiskertemben Lekvárok és Dzsemek

Köszöntjük a Kiskertemben jelenlegi és jövőbeni vásárlóit!

 

KÉZMŰVES ÉLELMISZEREK

 

A Kiskertemben kínálatában  olyan természetes módon, hőkezeléssel tartósított kistermelői élelmiszereket találsz, melyek nem tartalmaznak hozzáadott tartósítószert, színezéket és aromákat.

 

CSAK TERMÉSZETESEN!

Dzsemjeink speciális állaga is a természet műve: gyümölcspektin hozzáadásával érjük el ezt az állapotot. Ez egy természetes anyag, amit elsősorban almából, illetve citrusfélékből lehet kinyerni.

100 % ÉLVEZET – 0 % CUKOR

Mivel számunkra is fontos az egészséges életmód, mi magunk is igyekszünk kevesebb fehér cukrot fogyasztani, de kedvenc lekvárjaink és dzsemjeink kellemesen édes zamatáról semmiképp sem szeretnénk lemondani. Ezért törekszünk arra, hogy minél több termékünk diabetikus kivitelben is elérhető legyen. Ezek a lekvárok és dzsemek hozzáadott cukrot sem tartalmaznak, ugyanakkor szintetikus édesítőszerek helyett eritritolt használunk a készítésükkor. Ez egy természetes cukoralkohol, ami nem okoz hirtelen vércukorszint emelkedést, így nem csak diétázók, de cukorbetegek és candida diétát folytatók is bátran fogyaszthatják ezeket a termékeket.

KULINÁRIS KALAND

 

Folyamatosan bővítjük termékeink körét, ezért ne lepődj meg, ha egyre újabb és újabb, és egyben rendhagyó íz világú termékekkel találkozol a a kínálatunkban – ez nem a véletlen műve!

 

 

 

 

 

Örömmel látunk web-áruházunkban: kellemes böngészést és kóstolgatást!

Morvai Orsolya, kistermelő

http://www.kiskertemben.hu/

 

 

Teteje