Kynga Hungária Kft.

 

Kynga Hungária Kft.

 

Cégünk kezdetben kizárólag csak kombidresszek gyártásával foglalkozott, de az évek során, a vásárlói igényekhez igazodva, több termékkörrel bővítettük választékunkat.

Termékeink gyártása során maximális figyelmet fordítunk a jelen kor követelményeire. Fő szempontjaink a kiváló alapanyag, a kifogástalan minőség, az egészséges, és kényelmes viselet, s nem utolsó sorban, a vásárlóink maximális elégedettsége! Ezeket a célokat sikerült az eltelt évek során elérnünk, mely egy védjegyzett márkában összpontosult!

A gyártáshoz a gépparkot, 2006/2007-es években teljesen új japán gépekkel szereltük fel, ezzel biztosítva a versenyképességet, melyhez lelkiismeretes varrónők adják magas szaktudásukat, s természetesen szívüket-lelküket. Termékeink kizárólag 100% pamut alapanyagból készülnek, melyhez ragaszkodunk, nem megalkudva az esetleg olcsóbb, de sokkal silányabb minőségű anyagokkal. Az anyagainkban található festék, teljesen bőrbarát, nem okoz irritációt, allergiát! Kombidresszeinkre a legjobb minőségű nikkelmentes patentek kerülnek, melyek a legmagasabb EU szabványnak is megfelelnek, ezért az érzékeny bőrű babák is használhatják. A Filmnyomás (felirat) több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező mester keze munkáját dicséri, mely bevizsgált, egészségre teljesen ártalmatlan festékből készül. A minták színoldalon 110 C fokon vasalhatók, ezzel is megkönnyítve az anyukák munkáját vasaláskor! Termékeink elkészülte után, minden egyes darab szigorú minőségellenőrzésen esik át, ahol kiszűrjük, a gyártás során észre nem vett hibás darabokat. Szívesen veszünk minden visszajelzést kedves Vevőinktől, mely hozzá segít a Kynga márka tökéletesítéséhez, tovább emelve magas színvonalát a piacon.

Köszönjük mindazon kedves Vevőinknek, akik a Kynga márkát választották, és bízunk benne, hogy egyre többen lesznek, akik bővítik elégedett vásárlóink táborát.

Köszönjük megtisztelő figyelmét, további kellemes böngészést kívánunk!
 

Palczert Tamás & Lember Tünde

 

Mobil: 06-30-975-8595

E-mail:  kyngahungariakft@gmail.com

weboldal: http://www.kynga.hu

cím:  4013 Debrecen, Kálmán u. 35. 


Térkép: 

Teteje