Létai úti Autómosó és Gumiszervíz

 

Létai úti Autómosó és Gumiszervíz

Kézi autómosó Debrecenben a Létai úton. Személygépkocsik, terepjárók és kisbuszok professzionális és gyors mosása.
Kényelmes,  fűtött ügyfélterünkben kávéautomata és internet áll rendelkezésükre.
Várjuk régi és új ügyfeleinket!
Hozza el hozzánk autóját és próbálja ki minőségi szolgáltatásainkat - most bevezető áron.

Nyitva tartás

Minden nap 08 - 19 óráig. ( hétvégén is )

Telefon

06 20 332-4918

Külső mosás

 Vegyszeres előkezelés, tisztítás magas nyomású mosóberendezéssel, tisztítás szivaccsal, szárazra törlés.

Belső takarítás

Porszívózás, műanyagápolás, ablaktisztítás.

Viaszolás

Az autó tisztítását követően a védőviaszt a még vizes felületre permetezzük, ezt követően történik a szárazra törlés. A kezelés különösen ápolt hatást eredményez és nehezebben koszolódik a felület.

Műanyagápolás

Az autón található külső műanyagfelületek kezelése, minek eredményeképpen ezek a felületek visszakapják eredeti, természetes fényüket és jobban ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

Kátrányoldás

Azon szennyeződések eltávolítása speciális, a lakkozást nem sértő vegyszerrel, melyek a külső mosás során nem távolíthatók el.

Felni tisztítás

Az alufelnik kezelése felnitisztító vegyszerrel, az erősen rárakódott ferodol- és rozsdamaradványok eltávolítása végett.

Gumiápolás

Az autó gumiabroncsainak kezelése, minek eredményeképpen ezek a felületek visszakapják eredeti, természetes fényüket és jobban ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

Motormosás

A gépkocsi motorterének tisztítása a rárakódott olajos és egyéb szennyeződésektől. A folyamat elején az elektromos részek kezelése történik egy víztaszító hatású készítménnyel, majd vegyszeres kezelést követően nagynyomású mosóberendezéssel zajlik a motortér tisztítása. Végezetül nagynyomású levegővel fújjuk ki a vizet a nehezen hozzáférhető helyekről és elektromos részek környékéről.

Kárpittisztítás

Az autó belső kárpitján keletkező szennyeződések elvátolítása speciális vegyszerek és kárpittisztító gép segítségével. A szolgáltatás magába foglalja a belső műanyagok ápolását és ablaktisztítást.

Polírozás

Háromfázisú gépi polírozás, mely során az első két fázisban az erre kifejlesztett csiszoló hatású pasztát alkalmazva a lakk felületét elsimítjuk, így egy tükörfényes, karcolásmentes felületet hozunk létre. Az utolsó fázisban egy lakk-konzerváló készítménnyel kezeljük a felületet, ami hosszú ideig biztosít vízlepergető hatást, UV védelmet és hosszú időn át tartó fényességet.

Bőrápolás

 A belső bőr felületek ápolása, konzerválása.

 

Gumiszerelés

Centrírozás

Defekt javítás

Felni javítás

Felni szinterezés

Gumitárolás

Térkép: 

Teteje