MEDICLUB

 

MEDICLUB

  

A KEDVEZMÉNYEK FORRÁSA…
 

MEDICLUB Kft.

Cégünkről

A Mediclub Kft. 2006-ban kezdte meg működését gazdasági társaságok beszerzési közösségeként. Mára klubtagjaink száma megközelíti a 3 000 főt.

Alapvető célunk, hogy klubtagjaink számára kiszámítható hátteret, jelentős megtakarításokat biztosítsunk az élet minden területén azáltal, hogy a munkához és a mindennapi élethez szükséges eszközök beszerzésekor és szolgáltatások igénybevételekor a lehető legkedvezőbb árat és egyéb kedvezményeket érhessenek el.

Minőségi termékek, minőségi szolgáltatások

A kedvező ár mellett a termékek, szolgáltatások minőségében is többet, jobbat nyújt a Mediclub. Kizárólag olyan cégekkel állunk kapcsolatban, melyek garantálják a termékek és szolgáltatások magas színvonalát és a megfelelő szervizhátteret. Klubtagjaink igényeivel a szolgáltatóknál külön kapcsolattartók foglalkoznak, akik szakmai tanácsadással segítik a döntést és orvosolják a felmerülő problémákat.

Szolgáltatásaink

A Mediclub szolgáltatási csomagja az alábbi kategóriákban biztosít kedvezményeket klubtagjaink számára:

Szolgáltatásainkról részletes információkat az egyes kategóriákra kattintva olvashat.

Szolgáltatás-portfóliónkat folyamatosan bővítjük, hogy mindig versenyképes ajánlatokkal állhassunk klubtagjaink rendelkezésére.

 

Tagsági feltételek

A Mediclub tagja lehet bármely Magyarországon bejegyzett egyéni vállalkozó és gazdasági társaság. A tagság részletes feltételeiről itt olvashat.

 

Reméljük, hogy hamarosan Önt is klubtagjaink között köszönthetjük!

 

MEDICLUB KFT.

Ügyfélszolgálat:              4031 Debrecen, Széchenyi u. 79. I/1.

Telefon:                           06 30 678 5122

E-mail:                            mediclub.info@gmail.com

Honlap:                           www.mediclub.hu

Térkép: 

Teteje