Okula Optika

 

Okula Optika

Debrecen és környékén 12 üzletünk kínál magas és kifogástalan szolgáltatást az Ön számára. A közel 20 éves szakmai tapasztalatnak köszönhetően nálunk igazi látásélményt kaphat. Szaküzleteink a modern kor kívánalmainak megfelelően vannak kialakítva, és minden szükséges berendezéssel rendelkezünk, amellyel az Ön jobb látásélményéért lehetünk. Teljes körű optikai szolgáltatásaink (kontaktlencse illesztés, szemüvegkészítés, látásvizsgálat) mellett ingyenes szaktanácsadás, szemüveg-beállítás is igénybe vehetők.

Széles termékpalettánk több száz szemüvegkeretet, kontaktlencsét és a legújabb trendeket követő, divatos napszemüvegeket is tartalmazza. Az új vonalvezetésű szemüvegkeretek mellett a klasszikus modellek is szintén helyet kapnak kínálatukban. Emellett egyéb, látáskorrekcióval kapcsolatos termékeket is (pl. kontaktlencse folyadék) megtalálhatja nálunk. Látszerészeink segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb keretet, mely az Ön arcvonalához leginkább igazodik.

Ha rendelkezik szemüveggel, és csak a lencsét szeretné kicseréltetni, erre szintén van lehetőség.  A legmodernebb Visioffice látásvizsgálat-rendszerrel rendelkezünk, mellyel új, személyre szabott lencséket tudunk készíteni az Ön számára. A teljes nyitva tartási idő alatt bármikor elvégezzük a 15-20 percig tartó fájdalommentes látásvizsgálatot. Online időpontfoglalás-szolgáltatásunkkal előzetesen bejelentkezhet hozzánk, így garantáltan nem kell várakoznia egyetlen üzletünkben sem.

 Cégünk üzletpolitikája hogy a hozzánk betérő vásárló mindig a számára legmegfelelőbb látást segítő terméket kapja meg.  Fejlett eszközparkunk és felkészült látszerészeink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Teteje