Palmer Ingatlanközvetítő Iroda

 

Palmer Ingatlanközvetítő Iroda

A Palmer Ingatlaniroda Debrecenben, a Kassai és a Hadházi út ölelésében, a Korponay utca 15. szám alatt található, a Nagyerdő frekventált részén. Az iroda az egyetemek közelében, a Műszaki Kar, a Campus és a Lovarda szomszédságában, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyen van. A Korponay utca a Laktanya utcát köti össze az Apafi utcával.

Mindennapi munkám során az egyik legfontosabb érték számomra az emberi kapcsolat, a bizalom, mellyel ügyfeleim megtisztelnek. Vevőimnek igyekszem azt az ingatlant megkeresni és ajánlani, ami a legmegfelelőbb lehet számukra, amit szívesen ajánlok, mert én is szívesen megvenném. Mindig örömmel tölt el, ha sikerül igazi otthont találni ügyfeleimnek.

Tudom, megbízóim sok esetben életük munkájának eredményét, ingatlanát bízzák rám, hogy segítsek eladni, megfelelő vevőt találni. Célom, hogy segítsem megbízóimat abban, hogy ingatlanjukat minél hamarabb, az elképzeléseiknek megfelelően értékesíteni tudják.
Ingatlan vételben, eladásban, bérbeadásban korrekt feltételekkel segítek. Bérbeadásnál a jutalék egy havi bérleti díj fele. Közvetítői díjazásom eladásnál bruttó 2 % sikeres értékesítés esetén. Kizárólagos megbízási szerződést nem kötök, mert nem szeretném megfosztani a tulajdonost attól, hogy saját maga is eladhassa ingatlanát. Ügyfeleimet sem előre, sem utólag nem terheli semmilyen hirdetési-, regisztrálási-, vagy kiszállási költség, abban az esetben sem, ha az ingatlant végül mégsem én adom el.

Megtisztelő bizalmát köszönve:
Palmer Ingatlaniroda

Elérhetőségek

06-20-9552-411
06-52-460-496

http://www.palmeringatlan.hu

 http://www,palmer.ingatlan.com

info@palmeringatlan.hu

 

 

Térkép: 

Teteje