Referendum Fordítóiroda Kft. és Student Centre of Debrecen

 

Referendum Fordítóiroda Kft. és Student Centre of Debrecen

Referendum-Fordítóiroda Kft.

Tevékenységük gördülékenyebbé tételéhez szeretnénk némi támpontot nyújtani irodánk rövid bemutatásával.
Segítséget kívánunk nyújtani a hozzánk forduló partnereink nyelvi nehézségeinek leküzdésében. Szakfordításainkat az élet minden területére
kiterjesztettük, magas szintű szak- ,és  nyelvismerettel bíró szakfordítóinkkal. A felmerülő igényeket maximális pontossággal, korrekt határidővel tudjuk teljesíteni.
A szakfordítások mellett vállaljuk konferenciák, tárgyalások, sajtótájékoztatók, auditálások kiemelkedő színvonalú szinkron- és konszekutív tolmácsolását, valamint többnyelvű konferenciák tolmácsolási munkáinak előkészítését, ill. lebonyolítását az ország egész területén.

Olyan megbízásokat is készséggel elvállalunk, amelyek más irodáknak gondot okoznak a különleges nyelv, vagy a különleges szakterület miatt. Üzletpolitikánk célja, a minőség állandó, magas szinten tartása és a határidő minden körülmények közötti betartása.

Reméljük minél hamarabb az Önök munkájában is segítséget tudunk nyújtani szolgáltatásainkkal.

Vállaljuk honlapok, okiratok, diplomamunkák, céges iratok szakfordítását, okiratok hiteles fordítását. Kompletten intézzük a letelepedéshez, külföldi munkavállaláshoz szükséges iratok szak- és hiteles fordítását is.

Tolmácsolunk és fordítunk a teljes közigazgatási szférának is: Rendőrség, VPOP, Bíróságok, Ítélőtáblák, Ügyészségek, BV, Minisztériumok.

Referendum Fordítóiroda Kft.
4024 Debrecen, Nyíl u. 84.
Telelfon: 52/530-533
Fax: 52/530-534
Mobil: +3630/9580-587
Non-stop ügyelet: +3630/9634-888
E-mail: forditas@referendum.hu
Web: http://www.referendum.hu

 

Student Centre of Debrecen

A Debreceni Egyetemen 2012 decemberében a teljes hallgatói létszám több mint 10%-a csaknem 3500 fő érkezett hazánk határain kívülről.

Egy idegen országba kerülve természetesen minden új és idegen számukra. Tengernyi jogszabály és előírás vonatkozik rájuk, rengeteg hivatalos dokumentumot kell beszerezniük, és valahogyan el kell igazodniuk a magyar bürokrácia útvesztőjében. A feladataikat csak tetézi, hogy hivatalos (és gyakran a nem hivatalos ügyeiket is) leggyakrabban csak magyarul intézhetik. Azaz intézhetnék, ugyanis a magyar nyelv ismerete nélkül számtalan akadályba ütköznek.

A Student Centre of Debrecen, hátterében egy 20 éves tapasztalattal és tudással rendelkező fordítóirodával, ezeken az akadályokon szeretné őket átsegíteni nemcsak úgy, hogy segít a külföldi hallgatóknak a hivatalos ügyeik elintézésében, hanem 75 nyelven tud tolmácsot vagy fordítót biztosítani számukra, és különböző olyan szolgáltatásokat is nyújt, ide értve például a reptéri transzfert vagy a jogi segítségnyújtást is, mellyel ügyfelei életét nyugodtabbá, biztonságosabbá és kényelmesebbé teheti.

Tel: (30) 30-32-888
E-mail: office@studentcentre.hu
Honlap: www.studentcentre.hu
Facebook: http://www.facebook.com/Studentcentreofdebrecen
Nyitva tartás: H-P: 12-18
Cím: 4028 Debrecen, Nyíl utca 82
Skype: student.centre.of.debrecen

With a translation office in its background that has been operating for 20 years, the Student Centre of Debrecen eliminates any problems international students meet due to language barriers. The Centre deals among others with the translation of official and unofficial documents, interpretation in any issues in 75 languages, official administrations and airport transfer to make the life of international students much safer, more comfortable and free of swindles.

Térkép: 

Teteje