Regio Játék

 

Regio Játék

A REGIO Kft. 1990-ben történt alapítása óta generációkon keresztül sok-sok gyermek álmát valósítja meg.

 Országos szinten végzi játék, szabadidő – és sportcikk, strandcikk, iskolaszer, bizsu, gyermekruha forgalmazását.
 Minden szezonnak megfelelő áruval találkozhat a vevő a cikklistán, nyári - téli játékok és sportcikkek jelentős raktárkészlete biztosítja a folyamatos áruellátást.
 Kizárólagosan forgalmazunk társasjátékokat, babákat, bébi játékokat, kreatív játékokat, diavetítőt, labdákat és sporteszközöket valamint ismert világmárkákat képviselünk.
 Saját gyártással készülnek hinták, homokozók, evezők, tollaslabdák, téli sporteszközök, úgy mint bobok, szánkók, csúszkák.

A webáruházba - www.regiojatek.hu - érkező megrendeléseket közvetlen árukiszállítással biztosítjuk Magyarország teljes területén valamint a környező országokban de lehetőség van személyes átvételre is. 

Kereskedelmi áruházláncunk országosan 20 üzletben várja vásárlóit. Hatalmas alapterű játékboltjainkban több ezer féle játék várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.
Budapesten, a Nándorfejérvári út 23-25. szám alatt található központi irodánk és egyben az ország legnagyobb kínálatával rendelkező áruházunk is.
Cégünk a bevásárlóközpontokban kiskereskedelmi tevékenységet is folytat. Ott vagyunk az Allee Bevásárlóközpontban (XI. Október 23. út 10.), a XIX. kerületben a KÖKI Terminálban, a XIII. kerületben a Váci út 168-ban (RENO Udvar) várjuk a felcseperedő gyerekeket. A XV. kerületben lévő Pólus Bevásárlóközpontban 1996 óta működtetjük Játékdzsungel nevű áruházunkat.

A Budapest kapujába érkezők Budaörsön, a Malomkő utca 7. sz. alatt az M1/M7-es autópálya közös bevezető szakaszán lévő játékáruházunkat veszik észre először, Valamint a Budaörsi Tesco Üzletsoron a Kinizsi út 1-3. sz. alatt is megtalálnak bennünket. A keleti oldalról érkezőknek nyitotta meg kapuit a REGIO M3, az M3-as autópálya fóti leágazásánál, a XV. kerületben a Városkapu út 7. alatt, amely egyben a legnagyobb alapterületű áruház.

Vidéken számos nagyvárosban is jelen vannak áruházaink:

Pécsett az Irgalmasok út 8-ban a Pinokkió és a Rákóczi út 66-ban az újonnan épült REGIO Üzletház várja bőséges kínálattal a vásárlókat. Itt található a legkisebbek áruháza is, a Babacentrum.
Miskolctapolcán az Avas Tesco üzletsorán és Miskolcon, a József Attila út 90. sz. alatt található a keleti régió egyik legnagyobb játékáruháza.
Debrecenben a Balmazújvárosi út 9-ben a Tiszántúl legnagyobb alapterületű játékáruházában, valamint Egerben a Régi Cifrakapu utca 26. sz. alatt a város legnagyobb játék kínálatát biztosítjuk.
Szegeden a Tesco üzletsoron, Szolnokon a Pelikán Üzletházban, Győrben az Intersparban és Zalaegerszegen a Zalaparkban is vásárolhatnak a játszani vágyók. Székesfehérváron a Pak Centerben 2011-ben nyitottunk.
Nyáron Balatonszárszón is kiszolgáljuk a vásárlókat.

Célunk, hogy minél szélesebb játékkínálattal képviseljük a játék termékcsoportokat, és azokat vevőink felé eljuttassuk.

A REGIO Kft. vezetősége folyamatosan fejleszti bolthálózatát, hogy mind közelebb kerüljön vásárlóihoz és minél szélesebb körben kínálja a megfelelő gyerekjátékokat és a gyerekek fejlődéséhez szükséges termékek elérését. Így a gyerekek számára a REGIO Játékban -

Elérhetőségek:
www.regiojatek.hu
4002 Debrecen
Balmazújvárosi út 9

Tel: 06-52-457-965
E-mail: debrecen@regiojatek.hu

Teteje