Signal Diszkont

 

Signal Diszkont

Cégünket 1990 NOVEMBER 01-én alapítottuk (hol voltak akkor még a multik!!) kis családi vállalkozásként, szórakoztató elektronikai termékek és háztartási gépek kereskedelmére és a hozzátartozó szolgáltatások(szállítás) végzésére.

Debrecenben az akkor még Ságvári Endre utcában kezdtük tevékenységünket, majd a Petőfi térre költöztünk és 16 éve ott is működünk. Cégünk azóta is prosperál a multi áruházláncok csökkentették forgalmunkat, de nem törtek meg bennünket.

Elindult legújabb NONSTOP üzletünk (www.signaldiscont.hu), ahol egész nap böngészhet tudakozódhat kedvére. Mégis (saját tapasztalat) kicsit óva intek mindenkit a NET-en történő vásárlástól, ha nem ismeri a céget rengeteg csúnya dologba lehet belefutni. Szlovák, lengyel, román garancia vagy a webshop által kreált papírfecni, ami még a WC-ben is kemény. Mi kizárólag a gyártó által vállalt garanciajegyet adjuk készülékeinkhez, és ha lehet a magyarországi importőr által kiadott jogtiszta garanciát.

Sokan vásárolnak nálunk és még többen ismernek bennünket. Marketing munkánk, van saját szórólapunk igaz a darabszám nem mérhető a debreceni lakosság számához, illetve a szuperinfó újságban szoktunk rendszeresen hirdetni, de addig nyúltózkodj amíg a pénzed ér! Én elsősorban reklám és információszerzésre ajánlom új honlapunkat, ahol nyilván vásárolni is tud, de szeretném ha először vagy vásárlás előtt telefonon vagy személyesen esetleg emailon megkeresne bennünket.

Telefon: +36 52 437-372

http://www.signaldiscont.hu

Térkép: 

Teteje