Solisun Szoláriumok - Debrecen

 

Solisun Szoláriumok - Debrecen

Barnulás, D-vitamin pótlás, kényeztetés, pihenés, lazulás, exkluzív környezet… Mindezeket hallva a Solisun Szalonjai jutnak eszünkbe. Debrecen városában már három helyszínen találhatók a Solisun stúdiói:Kálvin tér 7. Non stop nyitva tartás, non stop pihenőterasszal.

Egyetem sugárút 50-52. Minden nap 07.00-23.00

Angyalföld tér 11. Minden nap 07.00-22.00

Több mint egy évtizedes múlt és fennállás bizonyítja a csapat hozzáértését a szoláriumozás területén. Kedves, mosolygós és szakképzett hölgyek igyekeznek a vendégek napjait mosolygósabbá tenni. És ehhez a szíves fogadtatáshoz párosulnak a kitűnő gépek (fekvő-, álló-, arc- és dekoltázsbarnító szolárium gépek) és a különleges környezet. A szolárium gépek prémium minőségű csövekkel vannak szerelve, mindenki kiválaszthatja az igényének legmegfelelőbb gépet, a prémium kategóriás EU csövektől, a Red Collatan fiatalító csöveken át, a prémium kategóriás gyári csövekig.

Ha nehezen viseled a hőséget, akkor pihentesd testedet hűsítő vízpermettel felszerelt gépekben. Valamint szolizz éjszaka, hiszen Non Stop nyitvatartással üzemel a Kálvin téri szolárium.

A Solisun gépeit a hölgyek minden vendég előtt frissen fertőtlenítik, ha a barnulni vágyó igényli a gépek plexijét le is fóliázzák.

Ha érzékeny bőröd van, akkor sem kell lemondanod a csokibronz bőrről, hiszen az UV mentes barnítással mindezt szinte azonnal elérheted!

Mindhárom szalonban a szoláriumozáshoz elengedhetetlen krémek széles palettája megtalálható. Mindenki megvásárolhatja a saját bőrtípusához legjobban illő krémet, amelyek kiválasztásában a szakképzett személyzet segítséget nyújt. Ezekkel a krémekkel gyorsan és tartósan elérhető az áhított csokibarna bőrszín. A speciális szolárium kozmetikumok intenzív bronzosítókat, bőrtápláló vitaminokat és esszenciális olajokat tartalmaz a hosszantartó szín elérése érdekében.

A test kényeztetése mellett a test karbantartásáról is gondoskodik a Solisun. Flabelos, Intensifit vibrációs trénereken és Otto Chili hasgépeken edzhetnek a sportolni vágyók.

Ezekkel, a rohanó világra kifejlesztett sporteszközökkel, gyors és látványos eredményre tehetnek szert a vendégek! Heti 2-3 10-20 perces edzéssel és egy kis étrendre való odafigyeléssel szemet gyönyörködtető látványt érhetünk el. Mindezt kedvezményes bérletekkel teszi lehetővé a Solisun a vendégei számára

Ha valami ínycsiklandóan finom hűsítő italra vágysz, akkor a Solisun Szalonokban bőséges kínálatból választhatsz.

A Solisun Szalonokban fizethetnek a barnulni vágyók:
- OTP, K&H, és MKB SZÉP kártyával,
- bankkártyával,
- PayPass-szal
- Erzsébet utalvánnyal.

Tégy másokat féltékennyé a csodaszép, bársonyos, szemet gyönyörködtető csokibronz színeddel! Szeretettel várunk Benneteket Szalonjainkba!

Teteje