Szilvia Szépségszalon

 

Szilvia Szépségszalon

Szolgáltatások:

Kozmetika: Szántó Orsolya

Tel: 0630 580 0757, 0631 313 5153

A 3D-s mûszempilla felrakását azoknak a vendégeknek ajánlom akik: sokat szenvednek a szép szempilla elérésével
-nincs megelégedve a saját természetes ritka, és pici szempillájával
-vagy egyszerûen csak unod már, hogy a szempillád összeragad, össze csomósodik a szempilla spiráltól.
A 3D-s mûszempilla segítségével tartósan dúsabbá, hosszabbá, íveltebbé válik a szempilla és, 1-2 hónapon keresztül varázsolja érzékivé, csábosabbá a tekintetet.
A széles méretválaszték lehetőséget ad a természetes vagy az extrém hatás elérésére  úgy, hogy mindeközben nem érzed kényelmetlennek.

Pedikûr: Herenik Ágnes

Tel: 0620 327 0235
 
Közel 20 éves tapasztalattal rendelkezek, szakszerû és lelkiismeretes munkával várom vendégeimet!

Fodrászat: Szerbináné Edit

Tel: 0670 293 1684, 0630 963 5681

Itt az ősz, jön az akár egész nap tartó ködös, párás idő. Ez az időszak a természetes göndör hajúak számára nem épp a legkedvezőbb, hiszen számukra a mindennapos hajvasalózás időszaka ez. Csak sajnos mire beér a munkahelyre, iskolába, már vége a szép egyenes hajnak, és egy borzos, szőrős szálkás, önálló életet élő haj a végeredmény. Kedves Olvasó, ha most magadra ismertél, akkor neked is a tartós hajegyenesítés lehet a megoldás. Amikor is egy vegyi beavatkozás során ( 6-12 hónap tartósággal) meg tudjuk változtatni a hajad struktúráját, és az eredmény, olyan mintha természetes egyenes hajjal születtél volna. Azoknak is jó ez a megoldás, akik csak a durva szálú, kreppesedő hajukat szeretnék puhává, fényessé varázsolni, vagy mindig olyan fazonú hajat szerettek volna, ami a mostani hajtípusukból nem lehetséges. Ha felkeltettem az érdeklődésed, hívj, és személyes konzultáció során megbeszéljük, hogy mit lehet kihozni a hajadból. VALÓSÍTSD MEG AZ ÁLOMHAJAD, HISZEN EZ MÁR NEM ELÉRHETETLEN!

Cím: 4026 Debrecen, Csemete u. 1. fszt/2

Nyitva tartás bejelentkezés alapján

Térkép: 

Teteje