SZ.VARIÁNS KFT.

 

SZ.VARIÁNS KFT.

 

 

CÉGTÖRTÉNET - AZ SZ.VARIÁNS STORY

1992-93

Színes csomagolópapírból díszdobozokat álmodtunk. Legnagyobb örömünkre a karácsonyi vásárokban, nem csak nekünk tetszett, eladtunk néhány ezret belőle.

1994

Megalapítottuk vállalatunkat az Sz.Variáns Bt.-t. Sz, mint Szakál (családi név) Variáns, mint csomagolási variációk. Hamar kiderült, hogy nagyobb volt a lelkesedésünk, mint a szakmai tudásunk. Telephelyet bérelünk „egy 70nm-es lerobbant ipari konyhát”, vettünk néhány használaton kívüli rozsdás gépet, telefonálni és faxot küldeni a szomszédba jártunk. Terveinket és vízióinkat rajztáblára rajzoltuk.

1995

Sikereink alább hagytak, költségeinket nem fedezte a főállású kasírozott díszdoboz gyártás. Hogyan tovább?

1996

Az országban egyedül állóan megtaláltuk, és alkalmazni kezdtük a nyitott mikrohullámpapírt – zsinórfüles hullámpapírtáska, boros és egyéb dobozok formájában.

1997

Csomagolás-tervek, csomagolóanyagok kategóriájában-gyertya csomagolással Első díjunkat nyertük a „ Kreatívpapír” pályázaton.

1998

Beszállítók lettünk az IKEA-nak. Színes nyitott hullámpapírból csomagoló anyagot gyártottunk. Termékeink a világ minden pontján megtalálhatóak lettek. A dolgozói létszámunk duplájára emelkedett, ekkor már 18-an voltunk. Első szakmai kiállításunkon átütő sikert értünk el.

1999

Exkluzív papírtáska gyártást is felvettük termékeink közzé.

2000
Saját tulajdonú 1200 nm-es telephelyre költöztünk Budapesten megnyitottuk kereskedelmi irodánkat.

2001
Ettől az évtől a formatervezésünk plotteres kivágó géppel történik, ez szélesre tárja csomagolástechnikai lehetőségeinket.

2002

Csomagoló eszközök területén elsőszámú beszállító lettünk a Herendi és a Zsolnay porcelán manufaktúráknak.

2003

Tudatosan alakítottuk át a vállalati struktúrát, munkakörök tudatos kialakítása egyfajta átszervezés, lendületet adott a gyártásnak.

2004

Beüzemeljük első 5 színes Heidelbergi nyomdagépünket

2005

Telephelyünket, melyet 4 éve vásároltunk, kinőttük, ezért a nyomdai részlegünket új telephelyre költöztettük.

2006

Düsseldorfban a reklámajándék kiállításon, mint kiállítók veszünk részt.

2007

Síkágyas automata stancgépet állítunk üzembe.

2008

Párizsban a Luxpack luxus-csomagolási kiállításon, mint kiállítók veszünk részt.

2009

A papírtáskákat géppel ragasztjuk, mint oly’ kevesen.

2010

Az elmúlt két év válsága megmutatta, hogy már semmi sem lesz úgy, mint az volt. Legfontosabb célunk a konszolidáció.

2011

Őrizzük egymást és az értékeinket.

2012
Értékesítésünket az export területén sikerült erősítenünk.

2013

Megvásároltunk egy 8000 nm területen fekvő 2500 nm felépítményű telephelyet.

2014

Megkezdtük a megvásárolt telephelyünk korszerűsítését és egyben egy új 1000nm-es üzemcsarnok megépítését. Eszköz állományunkat egy aranyozó géppel és egy automata nyomdai stancszerszám-készítő géppel bővítettük.

HITVALLÁS

Mindezen történeti előzményekre és hagyományokra alapozva, azokat napról-napra megújítva az Sz.Varians törekvése nem lehet kevesebb, mint az, hogy partnereivel, megrendelőivel a legharmonikusabb, alkotó, termékeny együttműködésben az idők próbáját kiálló márkák, s – ki tudja – egyszer talán legendák születését segítse...
Minden év, felsorolhatatlan mértékben, ezer más és más kihívást és örömöt tartogatott az elmúlt évek során. Jelentős sikereinket, szinte minden esetben kudarcaink előzték meg. Cégünk eddigi építkezése során megtanultuk, hogy a „legjobbra kell törekedni a legrosszabbra kell felkészülni”

SZÁMUNKRA MINDEN CSOMAGOLÁS ÚJ KIHÍVÁST JELENT. CÉLUNK AZ, HOGY NE PUSZTÁN CSOMAGOLÓANYAGOKAT, HANEM KOMPLEX CSOMAGOLÁSI MEGOLDÁSOKAT KÍNÁLJUNK MEGRENDELŐINKNEK.
EZZEL SZÁMOS TERHET VÁLLALUNK ÁT TŐLÜK. 

A HAGYOMÁNYOS NYOMDAI ALAPTEVÉKENYSÉGEN TÚL MIND A BERENDEZÉSEK, MIND AZ ALKALMAZOTT TECHNOLÓGIÁK TEKINTETÉBEN A LEGMAGASABB MINŐSÉGRE SPECIALIZÁLÓDTUNK.
SIKEREINKET ELSŐSORBAN KREATÍV, ÖNÁLLÓAN TEVÉKENYKEDŐ, MINDIG EGYEDI ÖTLETEK MEGVALÓSÍTÁSÁRA TÖREKVŐ FORMATERVEZŐINKNEK, ÖSSZES MUNKATÁRSUNK HOSSZÚ ÉVEK GYAKORLATÁN ALAPULÓ, MAGAS SZINTŰ SZAKMAI TUDÁSÁNAK, ÉS TUDATOS MINŐSÉGI POLITIKÁNKNAK KÖSZÖNHETJÜK.
A TERVEZÉSTŐL A KIVITELEZÉSEN ÁT A KONFEKCIONÁLÁSIG A TELJES CSOMAGOLÁSTECHNIKAI FOLYAMATOT MAGAS SZÍNVONALON, PROFESSZIONÁLIS MÓDON VAGYUNK KÉPESEK ELŐKÉSZÍTENI, IRÁNYÍTANI, ELLENŐRIZNI, MEGVALÓSÍTANI.

Törekvésünk minden esetben arra irányul, hogy az általunk készített csomagolás a leghatékonyabban mutassa be az árut és annak üzenetét, tájékoztassa a vásárlót, hogy mit várhat el az adott terméktől.

A funkció az alapanyag és a rendhagyó forma helyes kiválasztása esetén igyekszünk elérni azt a tényt, hogy évek múltán is legfőképp a csomagolásra emlékezzenek partnereink.

 

Minden esetben olyan csomagolást igyekszünk megtervezni és legyártani, hogy a vevőben azt az érzést erősítsük,  ez olyan szép, hogy megérdemlem.

Elérhetőségek

Kereskedelmi központ
1149 Budapest
Pillangó park 7sz.
tel: +36-1-785-8685
fax: +36-1-786-8886
budapest@szvarians.hu

Telephely

4030 Debrecen
Vikár B. út 4sz
tel: +36-52/502-860
fax: +36-52/502-865
szvarians@szvarians.hu

http://www.szvarians.hu/

http://www.papirtaska.net/

https://www.facebook.com/Papirtaska.net?fref=ts

 

 

 

 

Teteje