V-Design Grafika és Dekoráció

 

V-Design Grafika és Dekoráció

 

Biztosan szembesült már azzal a problémával, hogyan válasszon céget a szaknévsorok vagy az ismerősök ajánlásának rengetegében a megfelelő feladatra úgy, hogy a megrendelt munka magas színvonalú és gördülékeny legyen minden tekintetben. A nem megfelelő partner választás rengeteg időt és energiát emészt fel, ami maga után vonja a nem kalkulált plusz anyagi kiadásokat.

Sok esetben a csalódottság eljuttatja oda a megrendelőt, hogy "zárjuk már le, csak legyen vége". Ez nem jó marketing!

A megfelelő megjelenés fontos alapja egy cég működésének.

 

Hogyan és miben tudunk segíteni?

 

Minden a folyamatos kommunikáción alapul, mert akkor tudunk tökéletes munkát nyújtani, ha megismerjük partnerünket és vállalkozását.

Így lehet felépíteni komplett arculatot egy vállalkozás minden területén. Erre azért van szükség, mert számos felületen kell megjelenni.

A kellő információk ismeretében megtervezzük és kivitelezzük az egyedi logót, kül- és beltéri reklám felületeket, nyomtatott anyagokat, adott esetben a teljes autó flotta megjelenést.

Nagyon fontos marketing elem a XXI. században, a web lapok, web shopok grafikai tervezése, elkészítése, mert másképp nem lehet piacon maradni és lépést tartani az internet világában.

Cégünk A MEGOLDÁS, mivel komplett szolgáltatást nyújt a tervezés és kivitelezés tekintetében. Elsődleges szempont számunkra ügyfeleink elégedettsége és nyugalma, mert ők azok, akik nyugodt szívvel ajánlanak másoknak és bizalommal fordulnak ismételten hozzánk.

A V-Design kreativitását és innovatív szemléletét mindig hűen tükrözi a tökéletes végeredmény.

A megrendelőnek számtalan lehetősége van cége marketing hátterét felépíteni és a piacon való maradását stabilizálni.

Nyomdai anyagok készíttetése (névjegyek, levélpapírok, borítékok, egyedi katalógusok és nyomtatványok), melyek mind-mind hozzájárulnak a sikerhez.

Minden vállalkozás életében fontos a küllem, amely lehet kül- és beltéri megjelenés. Ebben tud segíteni a megfelelő dekoráció kivitelezése és kihelyezése (üzletreklám üvegre, falra, autó reklámdekoráció, zászlók, molinók, kiállítási standok).

Tetszetős és eredményes megoldás, amiben előszeretettel nyújtunk segítséget, ezek a plasztikus és világító feliratok, cégtáblák, tervezése, gyártása, kihelyezése.

Nagy hangsúlyt fektetünk a beltéri reklámfelületek kialakításánál arra, hogy a hatékonyságon túl, barátságos és esztétikus enteriőrt nyújtsanak a partner dolgozói és az ügyfelei számára (egyedi tapéták, falmatricák, ajtó design becsomagolás, térelválasztó elemek).

Irodákkal és lakásokkal kapcsolatosan sokat olvashatunk az energia megtartásról.

Olyan speciális üvegfóliákkal is dolgozunk, amelyek alkalmazásával a megrendelők többféle igényeit is kielégíthetjük (hő-, UV-, betörésvédő fóliák).

A folyamatos szakmai képzések és az évek tapasztalatai új lehetőséget és utat nyitottak számunkra, az autódekoráció csúcsát, a teljes szín becsomagolást.

Szakképzett munkatársaink magas szintű anyag és technikai ismerete, lehetőséget nyújt a V-Design számára ezen a területen is munkákat megvalósítani. Ebben maximális segítséget és támogatást kapunk Magyarország legnagyobb autócsomagoló fólia importőrétől. Cégünk büszke arra, hogy Hajdú-Bihar megyében referencia partnerének választott az Importőr.

Referenciáinkat országos szinten tükrözik piacvezető élelmiszeripari, szállítmányozási és kereskedelmi vállalatok megjelenései (irodaházak, kereskedelmi egységek, autó flották), Magyarország keleti régiójában energiaszolgátató Zrt. teljes arculatváltásának dekorációja (ügyfélszolgálati irodák, autó flotta).  

 

 

Elérhetőség

Vámosi Róbert

Üzletvezető

 

Tel: 06-30/288-3838

Tel: 06-52/249-393

Email: info@vd2000.hu

http://www.vd2000.hu

Térkép: 

Teteje