V.V.T.K. Kft.

 

V.V.T.K. Kft.

Minden, ami elektrotechnika….
Miért választják szívesebben, mint egy multit….?

A V.V.T.K. Kft. szakemberei a rendszerváltás óta tevékenykednek elektrotechnikai vállalkozás berkein belül, amiből 2003-ban alakult meg a jelenlegi cégük.
Sokáig a közületi tevékenységek teljes körű villamossági munkáin dolgoztak. Cégeknek, vállalkozásoknak biztosítottak az anyagokon túl a szakmai tanácsadást.

2014-ben úgy döntöttek, szakmai tapasztalatukat a lakossági ügyfelek körében is kamatoztatják. Megnyitották üzletüket a Hatvan utca 70 alatt – ez az üzlet neve is: Hatvan 70.
Üzletük fejlesztését pozitív visszajelzések fogadják, aminek oka egyrészt a jól frekventáltság, hiszen számos kis üzlet van a környezetükben, és amellett, hogy forgalmas helyen találnak rá, még a parkolás is megoldott. A legtöbb vevő szájhagyomány útján értesül az üzletről.

Értéke abban rejlik, hogy a gazdag kínálat mellett (a raktárkészleten túlmutatva bármit gyorsan beszereznek), komoly szakmai tanáccsal látják el vevőiket, pl.:
hogyan vezessék el az áramot a házon belül, vagy a kertbe, vagy izzók, kötőelemek (csavarok) és szerelvények, kábelek cseréjéről, minőségéről. Esetleg komplett tervekhez biztosítanak anyagokat, és a tervekhez igazodva segítenek olcsóbbat, vagy jobb minőséget keresni.
Visszajáró vevőiknek kedvezményeket is biztosítanak.

Céluk a termékpaletta és szakmai tapasztalatuk gazdagítása, a személyes kapcsolatra épülő üzletpolitikájuk minőségének továbbfejlesztése. ….Ezért választják inkább a V.V.T.K. Kft.-t a multikkal szemben….
 

Térkép: 

Teteje