Zipper Fodrászkellék Üzlet

Zipper Fodrászkellék üzlet debrecen-portal
 

Zipper Fodrászkellék Üzlet

Fodrász és Kozmetikai Anyagok Szakáruháza

 

Cégünk: a Zipper Kft, elsősorban nagy európai cégek professzionális fodrász és kozmetikai termékeit kínálja szaküzletünkben: Debrecenben a Csapó utca 46 sz. alatt, illetve Webáruházunkban a www.fodraszkellekes.hu címen.

Vásárlóink túlnyomó többsége szakemberek, de szakképzett eladóink segítségével a lakossági vásárlók is gyakran vásárolnak üzletünkben.

Termékskálánk tartalmazza a Magyarországon forgalmazott jelentősebb márkákat fodrászok, kozmetikusok és műkörmösök részére.

Cégünk 1991-ben alakult. 1994 óta foglalkozunk a fodrász-kozmetikai cikkek és gépek, berendezések, eszközök forgalmazásával. Kezdetben két fővel indítottuk ezt a tevékenységet, ma már gyakorlatilag kilenc fővel folytatjuk. Családi vállalkozásként működik az egész cégünk, Kft formájában. Feleségem, én, a lányom a vejemmel együtt dolgozunk a cégben, valamint alkalmazottaink vannak. Üzletkötőket is foglalkoztatunk, akik a termékeinket népszerűsítik a lakosság, fodrászok és kozmetikusok körében.

Az üzletünk Debrecen, Csapó u. 46. szám alatt található, ahol a lakosság megtalálja a közel 7000 árucikkből álló palettánkat, s ebből tud válogatni. 2010. februárban kezdtük el az internet áruházunk szervezését és a webáruházunk indítását. Gyakorlatilag a webáruházban mindazok a termékeink, amelyeket itt forgalmazunk a boltban, azok mind megtalálhatóak. Az itt elérhető termékek mindegyikét mind a lakosság, mind a szakma jól tudja használni, a webáruházból azonnal meg tudják rendelni. Ehhez kapcsolódóan kiszállítással is foglalkozunk, Debrecenben négyezer forint feletti összegű rendelésnél, az árut ingyenesen kiszállítjuk, a többi településre a szállítást, pedig csomagküldő szolgálaton keresztül teljesítjük.

Termékpalettánk a multinacionális cégek termékeiből áll, zömében: a TJ, a LOREAL, ALFA PARF termékek, SUBRINA, GOLDWELL termékeket forgalmazunk. Ezeknek a termékeknek az alaptermékeit, kiegészítőit és egyéb más eszközöket, kellékeket, gépeket, fodrászberendezéseket is árulunk.

Ezenkívül WELLA, LONDA termékeket találhatnak meg a kedves vevőink a boltjainkban, illetve az üzletkötőinknél. A Stella áruházlánc Rt.-nek a tagjai vagyunk, velük kötöttünk szerződést és a boltunkban ezek teljes árválasztékát megtalálhatják. A kozmetikai termékek közül az egyik legismertebbek az ILCSI, ezeket kimondottan csak kozmetikusoknak értékesítjük. Így, ha a vevőt érdekli, akkor a kozmetikuson keresztül lehet megvásárolni az ő segítségével, az ő ajánlásával és szakmai támogatásával. Ezen kívül műköröm alapanyagokat és műköröm kiegészítőket, dekorációkat forgalmazunk, ami az utóbbi időben az egyik legfontosabb termékünkké vált.

Dekor kozmetikai termékeket, hajakat, feltűzhető, süthető és egyéb más kiegészítőket is forgalmazunk. Fodrászok részére kozmetikusok részére gépeket, berendezéseket akár egész komplett üzletberendezéseket is összeállítunk, illetve forgalmazunk.

Fodrászoknak, kozmetikusoknak, műkörmösöknek, szakembereknek is komoly segítséget tudunk nyújtani, tanfolyamokat szervezünk a részükre, kiállításokon való részvételüket segítjük, illetve amikor új termékek jelennek meg azokat az internet áruházon keresztül, illetve a bolton keresztül folyamatosan ismertetjük, illetve küldjük nekik ezekről a tájékoztató anyagokat és a szakmai bemutatókat. Igyekeztünk begyűjteni mindenkinek az e-mail címét fodrászok, kozmetikusok, lakosság, s amikor akciók vannak, amikor segítséget tudunk nyújtani, akkor ezen keresztül igyekszünk kommunikálni velük. Plakátok segítségével, illetve a boltunkban van egy kis ismertetőtábla, amin keresztül felhívjuk a figyelmet az aktualitásokra.

A mai gazdasági körülmények között mi nagyon boldogok lennénk, hogy ha a mai szintet meg tudnánk tartani, illetve elsősorban a számítástechnika a webáruház területén tudnánk előrelépni. A terveink között szerepel, hogy a webáruházon, illetve az interneten keresztüli forgalmazásunk az jelenlegi forgalmunknak legalább 1/4-t, 1/5-t elérje. Tervezzük egy pontrendszer bevezetését az internet áruházon keresztül, ahol a vásárlóink a vásárolt mennyiség után pontokat kapnak, s így vagy kedvezményeket kapnak vagy árengedményt kapnak, attól függően, hogy ki milyen területen vásárolt. A Stella láncon keresztül van egy vevőkártyánk, amelyet megkapnak azok a hűséges vevőink, akik folyamatosan Stella termékeket vásárolnak, így erre folyamatosan kapják a 10%os kedvezményt.

Én azt szoktam mondani, hogy a női vevőink azét jöjjenek ide hozzánk, mert itt a munkatársaink nagyon komoly szakmai segítséget tudnak nyújtani. A férfiak azért, mert jó anyagot kapnak és nagyon csinosak a lányok, akik kiszolgálják őket.

 

Imreh Attila ügyvezető

 

Elérhetőségeink :

Zipper Kft
Hungary - 4029 Debrecen, Csapó utca 46.
Telefon: +36 52 411-277
Fax: +36 52 530-666
Mobil: +36 20 587 87-78
www.fodraszkellekes.hu
E-mail: zipperkft@gmail.com

Nyitvatartás::
8-17:30 H-P
8-12:30 Sz

 

Térkép: 

Teteje