Lakberendezés

Kreatív Padlók, műgyanta padló
 

3D hatású padlók .... és falak

Mondhatjuk, hogy a kreativitás egyszerűen határtalan. Bárhol megcsillogtathatjuk ötleteinket, terveinket, akár a munkahelyünkön, akár egy étteremben, egy közösségi helyiségben, vagy az otthonunkban. Az elkészült műgyanta padló látványa mindenhol egyaránt magáért fog beszélni.

óriás méretű csempék
 

Új trendek a járólap- és csempegyártásban

A kerámiagyárak évről évre újabb és újabb kratív ötletekkel örvendeztetik meg a trendeket követő, a lakásukat felújító vagy építkező vásárlókat. A gyártók egyre nagyobb méretű csempéket kínálnak, amik nagyon elegáns megjelenést biztosítanak. És ez nem jelent különösen magas árat sem.

3d műgyanta padlóburkolat, padló design
 

Műgyantapadló otthonra

Lakásfelújításnál vagy építkezésnél érdemes fontolóra venni a műgyanta burkolat választását. Hogy miért? Cikkünkben elmondjuk.

 

DeCode Design - Tapéta panelek

Emlékszel még arra a hatalmas pálmafás poszterre a nagyid lakásában?

Zuhanyrendszerek
 

Zuhanyrendszerek a lakásban

Úgy hangzik, mintha ez tőlem távol álló dolog lenne, pedig csak arról van szó, hogy én is, mint átlagos ember, nagyon sokféle zuhany csaptelep fajtából választhatok.

 

A lakberendező valódi szerepe környezetünk kialakításában

A lakberendezőt úgy kell elképzelnünk, mint egy karmestert, aki a zenészeket hangolja össze a zenével, a darabbal és a közönséggel…

Különleges stílusú fürdőszobák
 

Különleges stílusú fürdőszobák, amiket soha nem unsz meg

A fürdőszoba a lakásnak az a helyisége, ahol felfrissülhetsz, mielőtt munkába mész, vagy akár egy hosszú nap után lemoshatod magadról az út porát - de néha még ennél is többet tud nyújtani.

 

Rasch és As-Creation tapéták a DeCode Design Stúdióban

Folytatjuk cikksorozatunkat a tapétákról. Cikkünkben két olyan tapétagyártót mutatunk be, akinek a termékei kínálatunkban 2016-tól vannak és ár-érték arányban széles vásárlói kör igényit elégítik ki.

 

DeCode Design Stúdió - A tapéták csúcskategóriái

Következő cikkünk, a tapétákról szól, hogy bemutassuk a DeCode Design Stúdió másik termékcsoportját, amely üzletükben széleskörűen megtalálható és nélkülözhetetlen a minőségi lakberendezés területén.
Mint ahogy olvashattatok arról, hogy az anyagoknak méltóságuk van, amit a törődéssel és odafigyeléssel csúcsra lehet fejleszteni…, úgy a tapétáknak között is létezik az a csúcskategória, amit a DeCode Design Stúdió örömmel mutat be debreceni üzletében, az érdeklődők számára.

 

A SELYEMÚT HIRMONDÓJA

Talán ma már feledésbe merült az egykoron szép időket megélt karavánok álltal használt selyem út.
Az oázisok pontjain megtalálhatók csodás épitmények, a kelet és nyugat üsszekötő hidját dicsőitik a selyemutat.
 

DeCode Design - Ligne Pure

Ligne Pure - A név, amely mindig egyet jelent a legjobb minőségű anyagokból készült termékekkel és a hagyományos kézműves és elegáns designnal.

Tér- és bútortervezés
 

Store-Design

A PopUp kiskereskedelem mára már több, mint 6 milliárd dolláros iparággá fejlődött!
New York City kereskedelmi ingatlan rengetegében száz-számra tűnnek fel ezek a villám-életű PopUp üzletek. A Műfaj gyökerei a recesszió éveire nyúlnak vissza amikor a bérleti díjak felszöktek az egekig.

Szaniterek
 

Nem mindennapi szaniterek, különleges anyagokból

Szinte nincs is olyan már, hogy lehetetlen. Egyre különlegesebb alapanyagokból építünk házakat, egyre extrémebb helyeken. Miért pont a szaniterek maradnának hétköznapiak?

 

Magyarország építészeti üzenete

A természet kincseit és szépségét ünnepli Ertsey Attila és Sárkány Sándor terve, amelyet a Milánói Expo pályázatára készítettek. Kultúra és mezőgazdaság összefonódásából interaktív koncepció és többfunkciós terek születtek.

 

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra"

Kicsi vagyok székre állok - nem érem fel, létrára állok.
A létra vagy lajtorja magasabb pontok megmászására szolgáló eszköz.

Gőzfürdő
 

Török fürdő otthonunkban?

Minden korszaknak és minden kultúrának, vallásnak meg vannak a maga szokásai. Nincs ez másképp a törököknél sem.

Bicikli a fürdőben
 

Bicikli a fürdőben

Használhatatlan a bringád? Tedd a fürdőbe! A fürdőszobák kialakulásának idején még nem voltak extrém dolgok. Bár nem lehetett mindenkinek saját fürdője, csak a kiváltságosoknak és a tehetőseknek, akkoriban ritkaságnak számított.

Laguna Lux
 

A jövő fürdőszobája

Nemcsak a jövőt, de a mát is a modern technika határozza meg, ami a későbbiekben csak még nagyobb szerepet fog kapni. Néhányunk igazi modern technika-függő, a lakás minden szegletében található valami kütyü. Így a fürdőszoba sem maradhat ki, ma már ott is megjelennek a 21. század csodálatos vívmányai, ami a jövőben csak még jobban fog terjedni.

Enterriőr lakberendezés
 

Enteriőrben az élet

Interjút készítettünk Törő Bözsével, az Enteriőr lakberendezési bolt tulajdonosával. Évek óta vezeti sikeresen üzletét. Őt kérdeztük a saját üzlet örömeiről és nehézségeiről.

debrecen-portal makovecz
 

„…összekötni az eget és a földet…” - Makovecz Imre művészete

Az ember úgy dolgozzon, hogy szórakoztassa a jó Istent. És az pedig örökkévaló, és fenntartja és kormányozza ezt a világot, ha őt sikerül szórakoztatni, akkor az egész világ kapott valamit.

Kartal Tex
 

Kartal Török textil üzlet

Török Lakástextil üzlet

 

Kreatív Padlók és Falak

Csapatunk azért jött létre, hogy teljesítsük megrendelőink egyedi igényeit esztétikus megoldásainkkal. Professzionális padló- és faldekorációk külső és belső terekben.

 

DeCode Design Studio

Ez év április közepén Debrecenben a Ceglédi utcában nyitottunk a feleségemmel közösen egy lakberendezési stúdió-üzletet.

 

DeCode Design Studio

 
Ez év április közepén Debrecenben a Ceglédi utcában nyitottunk a feleségemmel közösen egy lakberendezési stúdió-üzletet.
 
 

Márkó-Bau Kft

A Debreceni központtal rendelkező vállalatunk az alapítástól kezdve töretlen növekedést produkál, melyet az is bizonyít, hogy 2014-ben megvásároltuk a jó múlttal rendelkező NEXIUM-IMMO Kft.-t, majd 2015-ben MB-NEXUM Kft. néven újabb céget alapítottunk.

 

A karácsonyfadíszek jelentése

Karácsonykor igyekszünk a legszebbé varázsolni a fenyőfát.Előkerülnek a gyertyák, gömbök, különböző figurák, amiket gondosan őrizgetünk egy évig, hogy majd néhány napra örömünket leljük benne.
Ám nem véletlen, hogy a karácsonyfadíszek jellegzetes figurák és formák.Mindegyiknek megvan a saját jelentése, ami esetenként mélyebb, mint gondolnánk.

 

Molino a design térelválasztó

Érdekes trend alakult ki azzal, hogy a nagyméretű beltéri belógatott molinók a plázák után megjelentek az irodákban, a lakberendezők munkáiban és mostanra az otthonokban is.

open house iroda
 

Érdemes lakásba fektetni? - Beszéljenek a számok!

Jelentős forgalmat láthattunk az elmúlt hónapokban a magyar lakáspiacon. Szeptemberben a tranzakciószám rég nem látott szintre került, ráadásul egyre többen döntenek úgy, hogy lakást befektetési, bérbeadási célból vásárolnak. Tényleg ilyen jó befektetés egy lakás? Ki lehet belőle jól is jönni, de maradjunk a realitások talaján. Legalábbis ami a hozamot illeti.

 

Idézetek az otthonról I.

Sorozatot indítunk az otthonról összegyűjtött idézetekről, amelyeket ismert és nem ismert emberek írtak. Néha kiegészítjük saját gondolatokkal is.
Otthon az, ahova hazatérsz. Ahol valaki vár este. Ahol ismered a fal kopásait, a szőnyeg foltjait, a bútorok apró nyikorgásait. (...) Ha mindezt érezni tudod: nem vagy otthontalan a világon.

Oldalak

Teteje