Újra kinyitja kapuját az idén 60 éves Vidámpark!

 

Újra kinyitja kapuját az idén 60 éves Vidámpark!

Március 14-én jubileumi szezon veszi kezdetét az ország egyetlen Vidámparkjában. A debreceni szórakoztatópark az ünnepi hétvégétől április végéig minden hétvégén és ünnepnapon, május 1-től, megnyitásának 60. évfordulójától kezdve pedig minden nap várja majd időtlen klasszikusaival és izgalmas újdonságaival a szórakozni és kikapcsolódni vágyókat.

Az alapos gépészeti karbantartást követően több játékelem külsőleg is megújult, hogy teljes pompájában köszöntse a szórakozni és kikapcsolódni vágyó nagyközönséget. A nagy becsben őrzött ipartörténeti értékű Lovasforgó békebeli paripái restaurálásukat követően újra régi pompájukban tündökölnek, de a családok egyik nagy kedvence, a Kacsavonat is megszépülve várja visszatérő és új utasait. A kor elvárásainak megfelelően a Vidámpark tavaly több kényelmi szolgáltatást is bevezetett: immár online is vásárolható mind állatkerti, mind vidámparki belépő, illetve a park teljes területét ingyenes látogatói wifi-hálózat fedi le.
Az idei szezonban sem lesz hiány újdonságokból. Az akrobatikus mozgásformák iránt érdeklődők már a nyitóhétvégén is próbára tehetik magukat az új négyszemélyes bungee-trambulinon, amely kicsik és nagyok, kezdők és tapasztaltak igényeit egyaránt képes kielégíteni. Ebben az évben további vidámparki fejlesztések várhatóak; további játékgépek teljesen új dizájnt kapnak és új attrakciók érkezésével is számolhat a látogatóközönség a nyári főszezonig.

Az állatkerti belépőjegy természetesen továbbra is díjmentes átjárást biztosít a Vidámpark területére, de váltható külön vidámparki belépő is az elmúlt években megszokott áron.

Teteje