Ajánlók

 

Gyuri bácsi otthon marad, ezt kéri az idősektől is

A koronavírus-járvány terjedését úgy tudjuk megfékezni, ha betartjuk az előírásokat, és otthon maradunk – ezt üzeni Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember is az olvasóknak.

 

Online Chi

Több online lehetőséged is van Zhineng Chikungot gyakorolni:

 

Megnyílt a digitális élményközpont

Megnyílt a DigITér Debrecenben, Digitális Élményközpont az Agórában

 

Újra kinyitja kapuját az idén 60 éves Vidámpark!

Március 14-én jubileumi szezon veszi kezdetét az ország egyetlen Vidámparkjában. A debreceni szórakoztatópark az ünnepi hétvégétől április végéig minden hétvégén és ünnepnapon, május 1-től, megnyitásának 60. évfordulójától kezdve pedig minden nap várja majd időtlen klasszikusaival és izgalmas újdonságaival a szórakozni és kikapcsolódni vágyókat.

 

Ötéves az Agóra

Születésnapi rendezvény február 8-én és 9-én. A tudomány születése című rendezvény programjai ingyenesek, de kizárólag előzetes regisztrációval látogathatók! A rendezvényre csak korlátozott számban tud látogatókat fogadni az Agóra.

 

Vojtina Bábszínház februári programajánló

Színháztermi előadások, Játszószínházi előadások, Kiállítás

 

Zhineng Chikung tanfolyamok workshopok

Közelednek Tao mester workshopjai és a Test és Elme Tanfolyam

 

Zhineng chikung Debrecen 2020 Tao mester tanításai

Tao mester idén is rengeteg hasznos dolgot fog tanítani. Kihagyhatatlan alkalom, ugyanis mindennapi életünk fontos kérdéseire kaphatunk válaszokat.

Fontos, hogy a két workshop témája más-más lesz!

 

Ingyenes Önvédelmi Nap - ESKRIMA

Itt a lehetőség, hogy megismerd az Eskrima zseniális és komplex önvédelmi rendszerét, miközben valóban működő technikákat sajátíthatsz el.

 

Pozitív gondolkodás - Zhineng Chikung

ELŐADÁS: Hogyan sajátítsd el a pozitív gondolkodást a Zhineng Chikung segítségével?

 

Kezdő Zhineng Chikung tanfolyam

Itt az alkalom, hogy elsajátíts a Zhineng Chikung öngyógyító rendszerének alapjait! Helyszín: Jáde Ház - Eskrima & Chikung Központ, 4024 Debrecen, Rákóczi utca 40. Oktató: Dankó Ferenc, Zhineng Chikung & Taiji vezető-tanár, okleveles természetgyógyász

 

Agóra programok

3 program - 10.26. Kreatív tudomány: Szövő szombat, 10.27. Vasárnapi tudomány: Nyulas kaland, 11.03. Vasárnapi tudomány: Mágikus víz speciál

 

Chikung és Mediball foglalkozások a Jáde Házban

Sok szeretettel várunk Téged chikungozni Gyógyító Chikung Foglalkozásainkon!
Várjuk a Chikungosokat és a teljesen kezdőket is reggeli vagy/és esti alkalmainkon!

 

V. Decathlon Nagyerdei Maraton

A Debreceni Kilométerek Sportegyesület, a Decathlon Debrecen és a Hajdú Rendészeti Sportegyesület ismét terepfutóversenyt szervez már ötödik alkalommal 2019. szeptember 14-én, a Nagyerdőn. 

 

Chikung & Taiji

Őszi Zhineng Chikung & Taiji tanfolyamok Debrecenben és Budapesten

 

Októberi Agóra klubok

Már lehet jelentkezni az októberben induló Agóra klubokba

 

Zenei utazás identitásunk gyökereihez

Igazi koncertkülönlegesség érkezik szeptember 28-án a Csokonai Színház nagyszínpadára. A Fonó Zenekar az Atyai Ág című produkciót hozza el a debreceni közönség számára. A rendhagyó produkció a Kodály Zoltán Emlékév alkalmából született és a Pesti Vigadó Dísztermében, rögtön a teltházas bemutató után ováció fogadta.

 

Szeptemberi programok az Agórában

A hagyományokhoz híven idén is hosszabb őszi technikai szünetet tartunk, a karbantartási munkálatok miatt az Agóra 2019. augusztus 28. és szeptember 20. között zárva tart. Nyitás szeptember 21-én, szombaton 10 órakor. Szeptember második felében már újra várják a hétvégi ismeretterjesztő foglalkozások a gyerekeket és a családokat. A kéthetente szombaton jelentkező Kreatív tudomány első programján, szeptember 21-én a levegővel kísérletezhetnek a gyerekek és egy egyszerű levegőhajtású játékot is készíthetnek. A Vasárnapi tudomány szeptemberi programjain robotot építhetnek a résztvevők, valamint kiderül, hogyan alszanak a tűzhányók és mi az a bazaltorgona. A szeptember 27-én, pénteken megrendezésre kerülő Kutatók Éjszakájára ismét rendhagyó programokkal készülünk.

 

Sun Mester tanításai

Sun mester csodás és valóban hasznos dolgokat fog tanítani nekünk, melyek életünket sokkal többé és boldogabbá tehetik. Kihagyhatatlan alkalmak!

 

ÖT FESZTIVÁL ŐSZRE A WIZZ AIRREL

Bár Magyarországon már véget ért a nyári fesztiválszezon, Európa-szerte még számtalan zenei rendezvény várja a bulizni vágyó fiatalokat vagy akár azokat a zenekedvelőket, akik városnézéssel és kirándulással kötnének össze egy koncertkörutat. 

 

NEM ADOM FEL "Fesztivál" Tábor

"Egy mindenkiért, mindenki egyért!" 2019. augusztus 22-28. között a debreceni Dorcas Campingben

 

Virágos napok az Agórában

Hogyan készül a virágnaptárt? Melyik növény virága ehető, sőt, finom? Vajon mi a közös a magyar zergevirágban, kornistárnicsban és a hóvirágban? Hol nem találkozhatunk a világ egyik legelterjedtebb virágfajtájával, a százszorszéppel?

 

VIII. Őrült Futás – 2019.08.17.

Idén nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Debreceni Kilométerek Sportegyesület és a Hajdú Rendészeti Sportegyesület szervezésében a VIII. Őrült Futás 2019. augusztus 17-én, új helyszínen a Koppány Völgye Kalandparkban. 

 

Zhineng Chikung workshopok Sun Yu mesterrel

Sun Yu mester Kínából Budapesten és Debrecenben is tanítani fog.

debreceni programok, debreceni állatkert
 

Tovább bővíti szolgáltatását a Debreceni Állatkert!

Az ország első vidéki állatkertje, a Debreceni Állatkert folyamatosan igyekszik a nagyközönség igényeinek megfelelően bővíteni és színesíteni szolgáltatásait, így augusztus 10-től az országban elsőként kínálnak előzetes bejelentkezés nélküli, angol nyelvű állatkerti szakvezetést az idegennyelvű látogatók számára.

 

CRAZY5K Sprintet

A CRAZY5K idén bevezette az új versenyszámát a CRAZY5K Sprintet, melyen egy 200 méter hosszú egybefüggő felfújható akadálypályát két kilóméteres futás követ.

 

Augusztusi programok az Agórában

2019. július 31. és augusztus 21. között rendkívüli nyitvatartással minden szerdán, csütörtökön és pénteken már 10 órától látogatható az élményközpont. Augusztus 19-én, hétfőn és 20-án, kedden is nyitva tart az élményközpont 10-től 18 óráig. A Virágkarneválhoz kapcsolódóan augusztus 17-től négy napon át különleges „virágos” programokkal várja az érdeklődőket az Agóra. A látogatók többek között megismerhetik a kertek és mezők legszebb  és legkülönlegesebb virágait, megtudhatják, mi az a virágnaptár, maguk is készíthetnek színes virágokat vagy virágos medálokat, valamint előadást hallhatnak hazánk leghíresebb rózsanemesítőjéről is.

 

Esti séták a Debreceni Állatkertben

A Debreceni Állatkert idén is exkluzív programmal várja az érdeklődőket, hiszen augusztusban, az Állatkertek Éjszakája felvezetéseként péntek esténként megrendezik egyik legnépszerűbb eseményük, az állatkerti Esti sétákat. Újdonság, hogy idén először angol nyelven is!

 
 

53. Hortobágyi Lovasnapok

A Hortobágyi Lovasnapok az elmúlt évtizedekben a térség meghatározó és országhatárokon átívelő ismertségű rendezvényévé nőtte ki magát, a magyar lovasélet összegzése, melyben a profi lovasok éppúgy beletartoznak, mint az amatőrök és a lókedvelő felnőttek és gyerekek.

 

Pilótaképzés indul

A Wizz Air Pilótaakadémia a minimális vagy korábbi repülési tapasztalattal nem rendelkezők számára biztosít egyedülálló lehetőséget arra, hogy megszerezzék a kereskedelmi pilóta engedélyt, és a program sikeres elvégzése és további tréningek teljesítése után a Wizz Air pilótájaként dolgozhassanak.

Oldalak

Teteje