Spirit

 

Mingjue Gongfu és más programok

Sok szeretettel köszöntünk a Világ Tudat-Közösségében!

 

Empatikus vezetők, felelős beosztottak

Minden munkavállaló karrierjére pozitív hatással lehet a rugalmasság

 

Hatékonyabb lehetek, ha a kutyám is velem dolgozik?

Mi kell ahhoz, hogy egy munkahely kutyabarát lehessen? Ebben segít a Kutyabarát.hu, az ország első kutyabarát szolgáltatásait népszerűsítő közösségi platform.

 

Rászorulók, gyerekek, nők és önkéntesek támogatója a GEFCO

A GEFCO örömmel jelenti be a GEFCARES alapítvány létrehozását, amely emberi, pénzügyi és anyagi támogatást nyújt majd jótékonysági intézményeknek. A kezdeményezés összhangban van a GEFCO „InfiniteProximity” szellemiségével, ami partnerkapcsolatainak mozgatórugója.

 

Életmódváltás gyógynövényekkel

Egészséges életmódra váltana idén? Kövesse Szabó Gyuri bácsi naptárát! Év elején sokan határozzák el, hogy mostantól egészséges életet fognak élni, ám sokan segítség híján gyorsan fel is adják. A siker kulcsa a tervezés. Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember most a rendszerességhez és a tervezhetőséghez ad jó tippeket.

 

Ezt tanultam 100 napnyi elutasításból

A félelem az elutasítástól sokunk életét valósággal megmérgezi: emiatt nem vágunk bele dolgokba, vagy nem merünk váltani, inkább biztonsági játékot játszunk, pedig ezzel sok lehetőségtől vágjuk el magunkat.  Jia Jiang tanulságos történetét hasznos lehet végigolvasni mindenkinek, akinek problémái akadnak az elutasítások elviselésével.

 

Rejtett kódok a Bibliában

Newton az apokalipszis dátumát jósolta meg a Bibliából, egy izraeli matematikus rabbik nevére bukkant benne, egy 1997-es bestseller pedig az emberiség földönkívüli eredetére – derül ki a rejtett bibliai kódok kutatásának történetéből,

 

Zhineng Chikung & Taiji programok 2019

2019. január 07-én, hétfőn beindulnak a Jáde Házban a Zhineng Chikung & Taiji foglalkozások:

 

"Lehetetlen nincs! – Egy nap a nevelőszülőkért"

Az országos kampány megnyitója Debrecenben lesz! Ma hazánkban 15 ezer gyermek él nevelőszülőknél. A magyar kormány célkitűzése, hogy tovább növekedjen a nevelőszülők száma, hogy még többen válasszák ezt a magasztos hivatást.

 

In memoriam Nagy Sándor Tibor

Életének 60. évében tragikus hirtelenséggel szombaton elhunyt Nagy Sándor Tibor, a debreceni Kultúrpark ikonikus vezetője.

tudomány és vallás, buddhizmus, mesterséges intelligencia, robotszerzetes
 

Buddhista robot szerzetes az emberiség szolgálatában

Néhány évvel ezelőtt Peking egyik külvárosi buddhista templomában szolgálatba állt egy kis robotszerzetes. Jó szolgálatot tehet a kis „robomonk”, hiszen a szerzetesek elhatározták, hogy tovább fejlesztik őt. Mesterséges intelligencia beépítésével növelik bölcsességét.

 

A szív intuitív intelligenciája

A HeartMath Intézet csodálatos és ragyogó tudósai elképesztő munkát végeztek, hogy fényt derítsenek a szív tudományára

 

Új élményközpontot kap a Bátor Tábor

A Morgan Stanley és a Bátor Tábor közös jótékonysági programot indítanak

 

Innen ismerhető fel az igazi őszinteség

A testbeszéd ismeretének legalább alapfokú elsajátítása elengedhetetlen az üzleti életben, hiszen nagyon sokat segít a helyzetünkön például egy tárgyalás alkalmával. 

 

Ne féljünk segítséget kérni!

Akár üzleti partner, akár kollégák közötti együttműködés van terítéken, bármikor szorulhatunk segítségre, ami olykor zavarba ejtő is lehet. 

 

Adjunk friss lendületet a csapatnak!

Hosszú volt a tavalyi év? Nehezen kezdjük a következőt? Unottak, motiválatlanok az embereink? Sok a panasz, nem megy a munka? Itt az idő, hogy újraindítsuk a motorokat, friss lendületet adjunk a csapatnak! Pár könnyű, ám hatásos lépéssel már kezdhetjük is.

 

Kapcsolat az Angyalokkal

Az Angyalok Isten hírnökei. Isten akaratát közvetítik az emberek felé. Bármikor, bármilyen helyzetben fordulhatunk hozzájuk segítségükért. Minden kultúrában megvan a szerepük. Hangok, képek, álmok által juttatják el segítségüket a hozzájuk fordulókhoz. Mindig készen állnak, hogy segíthessenek. Alig várják, hogy erős hittel forduljunk hozzájuk. Itt vannak körülöttünk és a mi dolgunk annyi, hogy észre vegyük őket.

Bars kezelés Debrecen
 

Amikor „futnak a Barok”

32 Bar pont gyengéd érintésével a fejen történik a kezelés. Eltűnnek a korlátozó gondolatok, érzések, a hátráltató erők életünk különböző területeiről. Az életünkben fellépő problémák, akadályok megoldásra találnak. Gondolataink átformálódnak, ami visszahat fizikai testünkre és ezáltal egészségünkre testi, lelki, fizikai szinten.

 

Hatékonyabb a működés boldog emberekkel

A munkavégzés kapcsán mindig a kompetenciákat emlegetik, pedig sokkal fontosabb az attitűd, a hozzáállás és a saját képességeink pontos ismerete – mondja Borbély László szervezetfejlesztő. A szervezet problémái gyakran az egyének kiégésének, a burnout pedig annak köszönhető, hogy nem vagyunk tisztában a saját képességeinkkel. 

asztrológia, önismeret
 

Miben tud segíteni az asztrológia?

Legnagyobb segítségünkre az önismereti utunkon lehet.  Ha elakadásaink vannak életünk bizonyos területein, akkor az összefüggésekből kiolvashatjuk, hogy mi az, amin érdemes változtatnunk.  Az asztrológia az analógia nyelvén közli az információkat felénk. 

 

A Hold szerepe a Nőiség Misztériumában

Nekünk nőknek létezik egy természetes ritmusunk. Belső lényünk örök körforgásban násztáncot jár a teremtés erőivel, ciklusaink állandó hullámzásában sok százszor végig éljük a születés, a kitejesedés, a visszahúzódás és az elmúlás folyamatait.

 

Újhold Hangfürdő Török Diánával!

Az újhold egy új kezdet időszaka. Érdemes erre az időszakra időzíteni minden olyan tevékenységet, ami segít a testi, lelki, szellemi megtisztulásban.

mandala festés
 

Mandala festő estek

A mandala testre, szellemre pozitív hatással van. Festése során elindulunk saját mélységeink felé, melynek során hatalmas felismeréseink születhetnek. Játékos önfelfedezés, amely kiegyensúlyozottságot, boldogságot, nyugalmat ad számunkra.

meditáció, debrecen, harmóniaház
 

Meditáció a harmóniaházban

Mindennapjaink forgatagában meglehetősen kevés idő jut magunkra. Külső ingerekre reagálva éljük az életünket. Rohanunk a gyerek után, végezzük a munkánkat, intézzük az ügyeinket. Este hulla fáradtan esünk az ágyba. Ahhoz, hogy az elménket egy kicsit elcsendesítsük nincs sok időre szükségünk. Napi 1-2 alkalommal megtehetjük és nem igényel hosszú időt. Első hallásra a meditáció szó valamilyen elvont, nehéz dolgot jelenthet, pedig végtelenül egyszerű dologról van szó. Egy kis időre ki kell zárnunk a külvilágot, a külvilág ingereit.

tanácsok stressz ellen
 

Stressz helyett mosolygás

A stressz betegséget is okozhat, például emelkedhet a vérnyomás, izzadni kezdünk, vagy csökkenhet a szexuális vágy. A stressz azonban csökkenthető néhány módszer segítségével.

baba-mama összehangolódás
 

Összehangolódás kisbabáddal

Szeretettel hív Kónya Barbara egy csodálatos összehangolódásra kisbabáddal a babamasszázson keresztül. Még jobban megismerheted kisbabád igényeit és az együtt töltött időt magasabb szinten élhetitek meg.

reinkarnáció, előző életek, medtitáció
 

Előző életek - meditációval egybekötött beszélgetés

A reinkarnáció nézete szerint újra és újra testet öltünk. Ennek során egyre több tapasztalatra teszünk szert és fokozatosan tökéletesedünk, amíg teljesen meg nem szabadulunk az összes negatív tulajdonságunktól.

 

A szeretet gyógyító ereje

Mondj IGEN-t az egészségre és kérj időpontot: harmoniahaz-debrecen.hu - Harmóniaház, Debrecen, Vörösmarty u. 4. - 2017. szeptember 16. szombat 10-14 óra

Bars ránctalanító és látásjavító kezelések
 

BARS ajándék nap

32 Bar pont gyengéd érintésével a fejen történik a kezelés. Eltűnnek a korlátozó gondolatok, érzések, a hátráltató erők életünk különböző területeiről...

családállítás
 

Családállítás

Érdemes először résztvevőként megismerkedni a családállítás módszerével, mielőtt saját állítást kérnénk.

Oldalak

Teteje