Alföld Kincse Bisztró

 

Alföld Kincse Bisztró

"Az Alföld Kincse Bisztró, egy olyan vendéglátóegység, amely egyedi környezetben, egyedi kínálatával minőségi és korrekt vendéglátásra törekszik. Az Alföld értékeit a lehető legszínesebben és legszínvonalasabban igyekszünk bemutatni Vendégeinknek. A hagyományos ételkészítési módok és a modern, friss gondolkodásmód párosítása nyújt különleges gasztronómiai élményt, míg a környezet letisztult, romantikus stílusában a múlt század közepének paraszti jegyei köszönnek vissza.
Kínálatunkban hagyományos alföldi ételek szerepelnek, különleges módon elkészítve, egyedi ízvilággal és tálalással. Hétfőtől szombatig három féle menüt is kínálunk, kétféle levessel, háziasan, friss alapanyagokból. Készítésükhöz a térség legkiválóbb kézműveseinek termékeit, illetve helyi termelőktől beszerzett árukat használunk fel. Ital kínálatunkban kizárólag hazánkban, illetve lehetőség szerint, a térségben előállított italok szerepelnek. Gyógynövényes és házi gyümölcs szörpök, természetes gyümölcslevek, szóda és ásványvizek, frissen pörkölt kávé, kézműves sörök és a térség borászainak remekei teszik színessé és egyedivé a kínálatot.
Ezek mellett forgalmazzuk és árusítjuk az ételek és italok elkészítéséhez használt kézműves termékeket, illetve alföldi kézművesek portékáit, a cserépedényektől, a lekvárokon át, az ékszerekig, szinte bármit, amely tükrözi a Bisztró által képviselt értékeket.
Vállaljuk családi és céges rendezvények lebonyolítását, a születésnapi ebédektől, az üzleti megbeszéléseken keresztül, a kisebb esküvőkig széles körben állunk Vendégeink rendelkezésére.
Célunk, egy vendégközpontú, korrekt és minőségi szolgáltatásokat nyújtó vendéglátó egység üzemeltetése, amely egyedi és különleges kínálatával, könnyen beazonosítható arculatával, dolgozói és tulajdonosa maximális odaadásával kiemelkedik versenytársai közül."

Térkép: 

Teteje