Fókusz Tej

 

Fókusz Tej

Célunk, hogy a magyar vásárlók részére hazai, megbízható termékeket állítsunk elő minőségi alapanyagokból, lehetőségek szerint tartósítószer és egyéb adalékok nélkül. Ehhez megfelelő gyártási technológiával kell rendelkezni s biztosítani a szükséges mennyiségű és minőségű alapanyagot.

A családi vállalkozás keretében a Papp Farm közel ezer darabos szarvasmarha állományával

adja a megbízható, ellenőrzött alapanyagot a tejet, amely az EXTRA minősítést kapta. Ezt

a minőséget a cég garantálja a megfelelő tenyésztéssel és rendszeres ellenőrzésekkel. A gyártási technológia során az eredeti minőség és összetétel nem változik meg, így egészséges és természetes termékekkel álunk tisztelt vásárlóink rendelkezésére.Alapításkor az alapanyag előállításán kívül céljaink között szerepelt a választék bővítése is.

Ennek megfelelően saját alapanyagból neves sajtmester segítségével minőségi sajtokat biztosítunk vásárlóink részére.Családi vállalkozásunkat a Debreceni Új Piacon történő árusítással indítottuk..

A minőségi termékek utáni kereslet fokozódó növekedése további bővítésre adott lehetőséget. Ennek során 2009-ben nyílt meg Létavértesi üzletünk, mely önálló, kulturált, igényes környezetben fogadja a létavértesi és a környékbeli lakosokat.2010-évben tovább bővítettük vállalkozásunkat a derecskei üzlet megnyitásával, ahol már a tejbolton túl külön tejivó, cukrászda és kávézó várja a vásárlókat. Itt megvásárolhatja, és el is fogyaszthatja a kiválasztott egészséges reggelijét, tízóraiját esetleg uzsonnáját.A válság ellenére nem veszítettünk lendületünkből s nem adtuk fel azt a célunkat, hogy igyekszünk könnyen elérhetővé tenni termékeinket vásárlóink részére.

Ennek szellemében 2011. februárjában az Új Piac mellett Kossuth u… található üzletben tejautomatát helyeztünk el s most a többi városrész ellátásán is dolgozunk.

Honlapunkon tájékozódhat, ha lakóhelyéhez közel üzletet nyitunk, vagy tejautomatát helyezünk ki.

Szeretnénk, ha Ön a mi elégedett vásárlóink körébe tartozna.

Keresse, kóstolja meg a Fókusz Tej termékeit!

Üzleteink:

1.     Tej-kenyérbolt Debrecen, Szent Anna u. 29

Nyitva: H.-P.: 6-18 Sz.: 6-13

2.     Tej-vegyesbolt Létavértes, Kossuth u. 21.

Nyitva: H.-P.: 6,30-17 Sz.: 6,30-12

3.     Tej-Büfé Derecske, Köztársaság u. 99. Buszváró

Nyitva: H.-P.: 6,30-17 Sz.: 6,30-13

Elérhetőség: 20/ 556-90-56

Papp Attila

Fókuszban az egészség

web: www.fokuszban.hu
e
mail: fokuszban@gmail.com

Térkép: 

Teteje