Az éltető víz

egészséges víz
 

Az éltető víz

Az élet egyik legfontosabb összetevője, a víz. Nemcsak a Földnek fontos, hanem a testnek is. Földünk felszínének jelentős részét víz borítja, testünkről pedig ugyanez mondható el. A víz egy lételem az életben, melyből mindennap szükséges (lenne) elfogyasztani a megfelelő mennyiséget, hiszen nélkülözhetetlen folyadék. A folyadékhiányt testünk azonnal jelzi, hiszen bőrünk kiszárad, gyorsabban ráncosodik, megöregszik, valamint előkerülnek egyéb emésztési, kiválasztási, keringési, működési panaszok, rendellenességek.

Jól hidratált bőrrel sokkal tovább maradhatnánk fiatalok, hiszen sejtjeink, szöveteink optimálisan lennének feltöltve folyadékkal. Hajlékonyságunk, mozgékonyságunk is hosszabb ideig megmaradna, ha porckorongjaink elegendő folyadéktartalmúak lennének csigolyáink között, valamit kellő ízületi folyadékkal is rendelkeznénk. Kis odafigyeléssel és megfelelő folyadékbevitellel megakadályozható lenne az agyműködés hanyatlása, az időskori elbutulás, és a feledékenység is.

Életünk kezdeti szakaszában is elengedhetetlen a folyadék, a víz, bár ekkor még nem tudunk magunk gondoskodni a megfelelő folyadékbevitelről. Ekkor még a víz magát a minket éltető közeget jelenti, melyről édesanyánk gondoskodik. Nemcsak a várandósság, de a szoptatás alatt is több folyadékot igényel a nők szervezete, mint máskor, ráadásul nem terheli kalóriákkal és cukorral a szervezetüket.

A természetes molekulastruktúrájú és energiaszintű élénkített víz fogyasztása sok problémára jelenthet megoldást a várandósság alatt, többek között a szervezet fokozott vízvisszatartására is. A vízzel megelőzhetőek olyan gyakori problémák is a várandósoknál, mint székrekedés, húgyhólyaggyulladás, aranyér, fejfájás, gyengeség, vagy hányinger. Csökkenthető vele a terhességi csíkok kialakulásának esélye.

Egy várandós nőnek naponta minimum 2 liter vizet kellene elfogyasztania, amennyiben pedig nyári meleg van, torna, vagy intenzív mozgás, akkor pedig napi 4-5 literre lenne szükség. Ha nem iszunk eleget, az előbb-utóbb kiszáradáshoz vezet, ez pedig igen veszélyes, főleg a 3. trimeszterben, hiszen összehúzódásokhoz és koraszüléshez is vezethet.

De nem csak az elfogyasztott víz mennyisége a fontos, hanem a minősége is. Olyan vizet fogyasszunk, amely mentes a káros anyagoktól, vagyis kiváló minőségű élő víz. Az ilyen víz ősi, természetes forrásokban található meg, hiszen a csapvíz, amelyet rendszerint fogyasztunk, sokszor elveszíti már éltető erejét, mire eljut hozzánk.

Ha tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy a víz memóriafunkcióval bír, akkor gyermekeinknek pozitív üzeneteket küldhetünk az élő víz segítségével hozzájárulva ezzel egészségük megőrzéséhez. Évek óta tudjuk, hogy Dr. Masaru Emoto japán tudós kutatásokat végzett a vízzel kapcsolat, melynek során felfedezte, hogy a víz képes információkat befogadni, fenntartani és továbbszállítani a tudatos emberi szándék, valamint a tartalmazó környezet hatására.

Gondolatainkat, érzelmeinket a víz segítségével is közvetíthetjük a magzat felé, hiszen a várandós nők szervezetének 70%-a, a magzatot tápanyagokkal ellátó vérnek pedig több, mint 84%-a víz. Élénkített víz fogyasztásával a legjobbat nyújthatjuk gyermekünknek, hiszen a gyermeket tápláló anyatej is ~87%-ban vízből áll.

Jó minőségű vizet előállíthatunk a Nature's Design segítségével....

a-biobolt.hu

Tel: 0630 916 3972

strukturalt víz előállítása

 

Teteje