Szépség, egészség

legjobb víz, forrásvíz
 

A jó rezgésű víz egészségünk alapja!

Arra a kérdésre, hogy a rendezett szerkezetű víznek milyen jótékony hatásai lehetnek szervezetünkre nézve, M.J. Pangman: Hexagonális víz című hamarosan megjelenő könyvéből kaphatunk választ, melyből most megismerhetnek néhány fontos gondolatot.

baleseti járulék, munkahelyi baleset
 

Mennyi ideig vehető igénybe a baleseti járulék?

Számos esetben megtörténik, hogy a munkahelyi balesetet szenvedő személy amint lehetősége van rá, esetleg már a teljes gyógyulás előtt vissza kíván térni a munkahelyére személyes érintettsége okán. Ekkor megtörténhet, hogy jóval később is megmaradnak az egészségügyi problémák, körülményessé válik a munkavégzés. Mindenkiben megfogalmazódik a kérdés milyen időtartamon belül lehet baleseti ellátást igényelni.

gyógynövény készítmények
 

Egy ősi módszer megőrzése

Az Arquebusade Elixír nem korábban, mint az 1500-as évekből ismert, és 75 gyógynövényből készült. Az elixír már egészen a XVI.század óta szerepelt a francia seregek katonai orvosságokról készült listáján, így hamar híre kelt a lakosság körében is.

Bars ránctalanító és látásjavító kezelések
 

BARS ajándék nap

32 Bar pont gyengéd érintésével a fejen történik a kezelés. Eltűnnek a korlátozó gondolatok, érzések, a hátráltató erők életünk különböző területeiről...

natúrkozmetikumok
 

Natúrkozmetikumok

Mitől válik egy kozmetikum natúrkozmetikummá? Attól, hogy nagyrészt növényi eredetű, kisebb részt pedig állati eredetű összetevőkből áll, mint például méhviasz, vagy lanolin. Ezek a kozmetikumok főként bőr- és hajápoló készítmények.

orvostechnológia, egészségügy technológiai vívmányok
 

Forradalmasító magyar találmányok az egészségügyben

Egyre inkább gyarapodnak az új lehetőségeket magukban rejtő technológiai megoldások az egészségmegőrzésben és a betegek kezelésében egyaránt. Az innovációból mi magyarok is kivesszük a részünket

önbecsülés, önismeret, önképzés, személyiség fejlesztés
 

Önbecsülés, miközben félsz

Minden megélt tapasztalatunk rézünkké válik, de ha öntudalanul hagyjuk hatással lenni személyiségünkre, a kudarcokról hozott önkéntelen véleményünk le is rombolhatja azt - elég gyorsan. 7 éves korunkra már általában tele vagyunk ilyennel. Gyerekként a szülő dolga, hgy javítson ezen. Felnőtt korunkban viszont hozhatunk tudatos döntéseket.

 

Tudományos Chikung Kutatás

A Debreceni Egyetem Pszichológiai Intézete elindított egy többlépcsős kutatást, mely különféle egészségmegőrző módszerek – mint a jóga, a Chikung, az autogén tréning, harcművészetek, sportok – hatását vizsgálja. Ez a kérdőív a kutatás első lépcsője. Kérjük, hogy kitöltésével segítsd munkánkat! A kérdőív kitöltése maximum 10-15 percet vesz igénybe, és teljesen anonim.

 

Gyógyító kedd

A testi-lelki-szellemi harmónia megteremtéséhez, megőrzéséhez, különböző szolgáltatásokat lehet igénybe venni támogatói kuponokkal a folyamatosan bővülő Gyógyító keddiek keretén belül.

 

3D gerincanalízis

Egy forradalmian új, röntgensugár nélküli gerincvizsgáló készülék! Abszolút biztonságos, sugárzásmentes, a gerincről 3D-s képet alkotó, maximális pontosságú BackScan® gerinc analízis és tanácsadás.

 

Bőrápolási tanácsok a téli szezonra

Érzékeny a hirtelen hőmérsékletváltozásra? Bőre száraz, feszül, piros, repedezett? Ügyeljen rá, hogy ez ne történjen meg! Óvja arcát és kézfejét a hidegtől!

 

A szépség magas színvonala

A natúrkozmetikumok világában elárasztanak minket a legkülönfélébb ajánlatokkal. Vonzóbbnál vonzóbb küllemű és illatú készítményekkel találkozhatunk.

 

VI. Aquaticum Jótékonysági Mikulás Futás

16 dec 06 - 17:30 - 20:30
Debrecen

A Debreceni Kilométerek Sportegyesület hatodik alkalommal szervez Aquaticum Jótékonysági Mikulás Futást 2016. december 6-án, kedden 17.30 órakor. Táv: 1,1 km a Nagyerdei Stadion futópályáján.

 

Arany bőrápolás

Az aranyat ősidők óta használja az ember. Testünket díszíti vagy éppen ápolja, egészségesebbé teszi, így a bőrünket is.

 

Kincs az egészséges munkatárs

Miért jó, ha a vezető odafigyel munkatársai egészségére? Az egészséges, hűséges munkaerő ma nagy kincs. Sok munkánk vannak veszélyei, még az ülőmunkának is. Cikkünkben hívjuk fel a figyelmet, hogy mire kell odafigyelni.

 

VIZEK-ÍZEK-ZENÉK Terápiafesztivál

16 okt 01 - 14:00 - 20:00
Debrecen

A VÍZ - Vizek-Ízek-Zenék Terápiafesztivál célja a korszerű élet- és egészségfejlesztés tudatosítása, valamint az ezeket segítő italok, ételek és zenék megismertetése.

 

Sport és Wellness programok

16 szep 06 - 14:30 - 16 szep 28 - 20:00
Debrecen

Egészség és életmód - fizikalitás, spiritualitás, gondolkodás

 

Sikeres üzletek köthetők az egyetemisták által

Debrecenben az orvostanhallgatók fejlesztenek egy Appot, ami világsiker lehet

 

Szemfittnessz

16 aug 02 - 10:00 - 16 dec 30 - 18:30
Debrecen, Harmóniaház

Látásjavítás, stresszoldás, egészség

Érdemes ékszerbe fektetni?
 

Érdemes ékszerbe fektetni?

Az ékszerek az aukciós piac egyik különleges szegmense, melyről talán ritkábban esik szó, de az aukcióra kerülő darabok egyedisége valamint a kikiáltási árak is azt mutatják, hogy érdemes több figyelmet fordítani az ékszerekre

Chikung Debrecen
 

Tao mester workshopja

16 máj 11 - 09:30 - 16 máj 15 - 18:00
Bijó Öngyógyító Központ, 4025 Debrecen, Miklós utca 18.

Három fontos és hasznos hírt szeretnék Veletek megosztani:

 

Mi is a Rehabilitáció

A rehabilitáció az a folyamat, amelyben hozzásegítik az adott személyt, hogy elérhesse teljes maximumát fizikai, lelki, és mentális vonatkozásokban, oly módon, hogy az összhangban legyen természetével, a környezete adta korlátozottságokkal, a saját vágyaival és az életéről alkotott elképzeléseivel.

 

A tavaszi fáradság remek ellenszere a szolárium! :)

A vitaminpótláson kívül, közérzetjavító, és hangulatfokozó hatásáról is ismert a szolárium. Egy kis fényfürdő után a testi-szellemi teljesítőképesség is nő, a tanulást és a munkát is jobban bírja a
szervezet,de természetesen a mértékletességet itt is érdemes betartani.

 

A tavaszi fáradság remek ellenszere a szolárium:)

A vitaminpótláson kívül, közérzetjavító, és hangulatfokozó hatásáról is ismert a szolárium.

 

Paplemacs Bébi és Gyermekcipő Kft.

Gyerekcipő vásárláskor számos szempontot figyelembe kell venni, hogy gyermekünk számára megtaláljuk a legmegfelelőbb lábbelit.

goji_phi color_zipper fodrászkellék_debrecen-portal
 

A téli időszakban a természet erejét használjuk hajunkat élettel telivé tenni!

Az ősi Kínában a Goji Goji népszerű táplálék. A gyümölcsként igen finom Goji kapcsám lényeges tudnivaló, hogy a világ leghosszabb életű embereinek tartott himalájai hunzák étrendjében mind a mai napig szerepel.

 

A fogszabályzásról

Kezdjük az újévet pár hasznos tudnivalóval a saját egészségünkkel kapcsolatban. Életünk folyamán sok minden dől el az első mosolynál. Legyen ez a kapcsolatteremtés bármelyik formája, mint például a flört, az üzleti bemutatkozás vagy csak egy egyszerű szimpatizálás.

 

Zhineng Chikung Debrecen

16 jan 05 - 10:00 - 16 máj 15 - 18:30
Debrecen

Zhineng Chikung Önfejlesztő Iskola 2016. első félév

 

Erdei Delikátesz Debrecen

Különlegesség Debrecenben - erdők, mezők termékei a Szent Anna utcán

 

Egyedi, ízletes, sok-sok szeretettel készült ajándék – a Kiskertemben lekvárok és dzsemek Adventi csomagjában

Kedvezményesen – egészségesen! A Kiskertemben most kétféle adventi csomaggal lepi meg vásárlóit.

Oldalak

Teteje