Ajánlók

 

Decemberi programok az Agórában

Decemberben is izgalmas programokkal várja látogatóit az Agóra Tudományos Élményközpont.

 

Őszi-téli autós tippek a LeasePlantől

Láss tisztán vezetés közben is! A flottakezelésben piacvezető LeasePlan az alábbiakban tanácsokat ad azzal kapcsolatban, hogy mire érdemes odafigyelni ebben az időszakban.

 

Agóra novemberi programok

Minimum 20 fős csoportokat – előzetes egyeztetés és visszaigazolás után – nyitvatartási időn kívül is fogad az Agóra hétfőn és kedden 9 és 14 óra között, valamint szerdától péntekig délelőtt 9 órától. A csoportokat kérik, hogy a látogatás előtt legalább 7 nappal jelentkezzenek be a www.agoradebrecen.hu weboldalon keresztül.

 

Az Agóra 2021. november 3-án, szerdán – zártkörű rendezvény miatt – nem fogad látogatókat.

 

Te hogyan erősíted magad?

Immunerősítés az a-biobolt.hu webáruház termékeivel

 

Startupokat és scaleup innovátorokat keresnek

Középpontban a fenntarthatóbb európai növekedés: startupokat és scaleup innovátorokat keresnek 
1 millió euró összegű díjazás a tét

 

Őszi chikung programok

Haladó TEST & ELME tanfolyam, Egészséges Gerinc Chikung, Gyógyulás, Egészség, Teljes élet – Zhineng Chikung kezdő foglalkozások, Online kurzusok Xi Mesterrel októberben, novemberben és decemberben

 

Shiatsu az egészségügyért

A shiatsu az egészségügyért kampány kezelői Debrecenben

 

Csillagnézés az Agórában

Éjszakai távcsöves csillagnézést hirdetünk 2021. június 25-re, péntekre.

 

Online bérlet az állatkertbe

Egész éves állati élmények néhány kattintásnyira: elindult a Debreceni Állatkert e-bérletrendszere!

 

Múzeumok Éjszakája

A Déri Múzeum és tagintézményeinek programjai

 

Élménytáborok az Agórában

Idén nyáron nyolc héten át várjuk napközis táborainkba a természettudományok és a robotika iránt érdeklődő iskolás gyermekeket.  A Játékos tudomány című táborban izgalmas foglalkozásokon pillanthatnak be a fizika, kémia, biológia, környezettudomány és a csillagászat rejtelmeibe, az Állati robotok című táborban pedig különböző élőlényeket építhetnek és programozhatnak be. Jelentkezni már lehetséges.

 

Zhineng Chikung programok

Itt lesznek összesítve a Zhineng Chikung programok májusra, júniusra és júliusra. Vannak hazai és nemzetközi képzések is.

 

Gyuri bácsi otthon marad, ezt kéri az idősektől is

A koronavírus-járvány terjedését úgy tudjuk megfékezni, ha betartjuk az előírásokat, és otthon maradunk – ezt üzeni Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember is az olvasóknak.

 

Online Chi

Több online lehetőséged is van Zhineng Chikungot gyakorolni:

 

Megnyílt a digitális élményközpont

Megnyílt a DigITér Debrecenben, Digitális Élményközpont az Agórában

 

Újra kinyitja kapuját az idén 60 éves Vidámpark!

Március 14-én jubileumi szezon veszi kezdetét az ország egyetlen Vidámparkjában. A debreceni szórakoztatópark az ünnepi hétvégétől április végéig minden hétvégén és ünnepnapon, május 1-től, megnyitásának 60. évfordulójától kezdve pedig minden nap várja majd időtlen klasszikusaival és izgalmas újdonságaival a szórakozni és kikapcsolódni vágyókat.

 

Ötéves az Agóra

Születésnapi rendezvény február 8-én és 9-én. A tudomány születése című rendezvény programjai ingyenesek, de kizárólag előzetes regisztrációval látogathatók! A rendezvényre csak korlátozott számban tud látogatókat fogadni az Agóra.

 

Vojtina Bábszínház februári programajánló

Színháztermi előadások, Játszószínházi előadások, Kiállítás

 

Zhineng Chikung tanfolyamok workshopok

Közelednek Tao mester workshopjai és a Test és Elme Tanfolyam

 

Zhineng chikung Debrecen 2020 Tao mester tanításai

Tao mester idén is rengeteg hasznos dolgot fog tanítani. Kihagyhatatlan alkalom, ugyanis mindennapi életünk fontos kérdéseire kaphatunk válaszokat.

Fontos, hogy a két workshop témája más-más lesz!

 

Ingyenes Önvédelmi Nap - ESKRIMA

Itt a lehetőség, hogy megismerd az Eskrima zseniális és komplex önvédelmi rendszerét, miközben valóban működő technikákat sajátíthatsz el.

 

Pozitív gondolkodás - Zhineng Chikung

ELŐADÁS: Hogyan sajátítsd el a pozitív gondolkodást a Zhineng Chikung segítségével?

 

Kezdő Zhineng Chikung tanfolyam

Itt az alkalom, hogy elsajátíts a Zhineng Chikung öngyógyító rendszerének alapjait! Helyszín: Jáde Ház - Eskrima & Chikung Központ, 4024 Debrecen, Rákóczi utca 40. Oktató: Dankó Ferenc, Zhineng Chikung & Taiji vezető-tanár, okleveles természetgyógyász

 

Agóra programok

3 program - 10.26. Kreatív tudomány: Szövő szombat, 10.27. Vasárnapi tudomány: Nyulas kaland, 11.03. Vasárnapi tudomány: Mágikus víz speciál

 

Chikung és Mediball foglalkozások a Jáde Házban

Sok szeretettel várunk Téged chikungozni Gyógyító Chikung Foglalkozásainkon!
Várjuk a Chikungosokat és a teljesen kezdőket is reggeli vagy/és esti alkalmainkon!

 

V. Decathlon Nagyerdei Maraton

A Debreceni Kilométerek Sportegyesület, a Decathlon Debrecen és a Hajdú Rendészeti Sportegyesület ismét terepfutóversenyt szervez már ötödik alkalommal 2019. szeptember 14-én, a Nagyerdőn. 

 

Chikung & Taiji

Őszi Zhineng Chikung & Taiji tanfolyamok Debrecenben és Budapesten

 

Októberi Agóra klubok

Már lehet jelentkezni az októberben induló Agóra klubokba

 

Zenei utazás identitásunk gyökereihez

Igazi koncertkülönlegesség érkezik szeptember 28-án a Csokonai Színház nagyszínpadára. A Fonó Zenekar az Atyai Ág című produkciót hozza el a debreceni közönség számára. A rendhagyó produkció a Kodály Zoltán Emlékév alkalmából született és a Pesti Vigadó Dísztermében, rögtön a teltházas bemutató után ováció fogadta.

 

Szeptemberi programok az Agórában

A hagyományokhoz híven idén is hosszabb őszi technikai szünetet tartunk, a karbantartási munkálatok miatt az Agóra 2019. augusztus 28. és szeptember 20. között zárva tart. Nyitás szeptember 21-én, szombaton 10 órakor. Szeptember második felében már újra várják a hétvégi ismeretterjesztő foglalkozások a gyerekeket és a családokat. A kéthetente szombaton jelentkező Kreatív tudomány első programján, szeptember 21-én a levegővel kísérletezhetnek a gyerekek és egy egyszerű levegőhajtású játékot is készíthetnek. A Vasárnapi tudomány szeptemberi programjain robotot építhetnek a résztvevők, valamint kiderül, hogyan alszanak a tűzhányók és mi az a bazaltorgona. A szeptember 27-én, pénteken megrendezésre kerülő Kutatók Éjszakájára ismét rendhagyó programokkal készülünk.

Oldalak

Teteje