VI. G4 Éjszakai Futás

 

VI. G4 Éjszakai Futás

A csillagászati nyár kezdetét ismét futással ünnepeljük

Évről évre nagy népszerűségnek örvend az Éjszakai Futás. Az idén közel 500 fő részvétele várható. A rajt a fényárban úszó Debreceni Egyetem előtti téren lesz. Az éjszakai futás varázslatos, felejthetetlen élmény, a sportolók egy hangulatos, közös futással „futhatnak át” a csillagászati nyár küszöbén. A Nagyerdei körút sötét részeit mécsesekkel fogjuk megvilágítani.
A Debreceni Kilométerek Sportegyesület szervezésében ötödik alkalommal kerül megrendezésre a verseny, 2017. június 17-én 21.30 - 23.30 óra között.
A futás útvonalán forgalomkorlátozásra kell számítani, útlezárás nem lesz, a rendezvényre érkező autók forgalom-irányítását rendőri biztosítás segíti majd.
A futás útvonala:
Egyetem tér (rajt) - Dóczy József utcán jobbra - Móricz Zsigmond körúton jobbra - Pallagi úton jobbra -  Nagyerdei körúton balra - Hadházi úton jobbra - Nagyerdei körúton jobbra - Oláh Gábor utcán jobbra - Vigadó téren jobbra - Ady Endre úton jobbra - Nagyerdei körúton balra - Pallagi úton jobbra - Móricz Zsigmond körúton balra - Dóczy József utcán balra - Egyetem tér (cél).
Minden futót arra kérünk, hogy lehetőség szerint láthatósági mellényben jöjjön! Akinek van fejlámpája, kerékpáros villogó lámpája, vagy egyéb világító eszköze, amit rögzíteni tud az öltözékén, azt lehetőség szerint hozza magával!
A rajtszámmal egy világítós karkötőt is kapnak a versenyzők. A rajt előtt Sipos Nóra, a G4 Fitness edzője pedig egy közös bemelegítést tart a futóknak.
A célban mindenki befutóérmet, 1 gömb fagyit vehet át a szervezőktől. Az első három férfi és női helyezett díjazásban részesül. A verseny végén a támogatók (Decathlon Debrecen, Tóth Könyvkereskedés Kft., G4 Fitness) ajándékait sorsoljuk ki.

DKM SE

Teteje