Debreceni Pulykanapok

 

Debreceni Pulykanapok

 

A Hajdú Takarék, Debrecen Város és a Barabás Étterem bemutatja:   

 

2012. június 9-10-e között megrendezésre kerülő Debreceni Pulykanapok immár 10.  alkalommal várja Debrecen Főterére és a belvárosi sétálóutcákba a debrecenieket városunkba érkező vendégeket az ország minden részéről. A tavalyi évhez hasonlóan Debrecen város Önkormányzata ismét a Város Nagyrendezvényévé nyilvánította a Debreceni Pulykanapokat. A rendezvény teljes körű megszervezése és lebonyolítása a rendezvénytulajdonos Fanny-Line Kft nevéhez fűződik.

 

A hagyományokhoz híven a kétnapos rendezvény középpontjában a gasztronómiai és a kulturális események állnak. A profi főzőverseny 9-én szombaton kerül megrendezésre, és 10-én várjuk az amatőr főzőversenyre a fakanál szerelmeseit. A tavalyi évhez hasonlóan lehetőséget biztosítunk, hogy a közönség megkóstolhassa a résztvevők főztjeit, és szavazhatnak is az általuk legjobbnak ítélt csapatra. 

 

A rendezvény kiemelt témája:

„Pulyka a családi asztalon”

Sütve, főzve, párolva, kemencében, grillen...

 

Ismét lesz Kézművesek utcája, ahol a kiállítók szebbnél szebb árukat kínálnak az idelátogatók számára. Kiemelkedő pincészeteink, pálinkázóink gondoskodnak a finom nedűkről. A vendéglátás területén pedig igyekszünk minél szélesebb kínálatot felvonultatni a hagyományos magyar konyha kínálatából.

 

A gasztronómiai programok mellett a kultúrára is nagy hangsúlyt fektetünk. Emellett mindkét estére könnyűzenei koncertekkel, sztár fellépőkkel várjuk vendégeinket.

Remélhetőleg a tavalyihoz hasonlóan ismét nagyszámú közönségnek sikerül kellemes időtöltést, kikapcsolódást szereznünk erre a hétvégére.

 

Látogasson el a 10. Debreceni Pulykanapokra.

www.pulykanapok.hu

Teteje