Egészségbiztosítási juttatások a cégtől

 

Egészségbiztosítási juttatások a cégtől

Nem mindenki tudja, de a cégvezető dönthet úgy, hogy a dolgozóit egészségbiztosítással támogathatja, béren kívüli juttatás címén. Ez azért kedvező a cég vezetőjének, mert az egészségbiztosítás díja nem adóköteles. Ezen kívül a dolgozók nagyobb bizalmat éreznek és szívesebben dolgoznak a munkahelyükön, hiszen a munkáltatójuk biztonságot nyújt számukra. A gyors és minőségi ellátás miatt sokkal kevesebb a betegszabadság és a bérkiesés.

Manapság, amikor oly nehéz megtartani a jó munkaerőt, a vállalkozóknak érdemes bevezetni ezt a juttatást munkatársaik felé. Hiszen ő azok, akik hatékony és kitartó munkájukkal járulnak hozzá a vállalkozás fennmaradásához és fejlődéséhez. A minőségi, biztonságos körülmények biztosítása segíti őket, hogy jól végezhessék munkájukat. Az ilyen „gondoskodást” meghálálják a munkatársak és jó csapatot alkotva együtt igazán hatékony eredményeket érhetnek el. Tudjuk, hogy a vállalkozások nagy részben a dolgozók hatékony befektetett munkájának köszönhetik fennmaradásukat és fejlődésüket. Csak úgy tudnak megfelelően dolgozni, ha minőségi ellátást és körülményeket biztosítunk nekik. A megbízható munkahely hűséges és kiszámítható csapatra számíthat.

Cégünk, a Flex Contact Kft. olyan egészségbiztosítási konstrukciókat ajánl, amelyek egyszerre kedveznek a cégnek és a munkavállalónak. Ezek segítségével előre lehet tervezni vizsgálatokat, szűréseket. Minden ügyintézés sokkal kevesebb időt és energiát fog igénybe venni. A szükséges kezelésekre egyeztetett időpontban, hosszú várakozási idő nélkül kerülhet sor a biztosítókkal szerződött egészségügyi szolgáltatóknál.

Úgy gondoljuk, hogy minden cégvezetőnek érdeke, hogy alkalmazottai úgy érezzék, munkahelyükön megbecsülik őket, ráadásul minden egészségügyi ügyintézés és ellátás sokkal egyszerűbb és gyorsabb.

A vállalkozó szempontjából pedig nagyon fontos információ a juttatás járulék- és adómentessége, az egészségbiztosítás teljes mértékben elszámolható, mint költség. Emellett a biztosítás keretében elérhető minden egészségügyi szolgáltatás és pénzbeli kifizetés adómentes. Az sem mellékes, hogy kevesebb táppénz költséggel és munkaerő keresési problémával kell küszködni.
Hűségesebb és egészségesebb munkatársak. Ez mindenkinek kedvező.

Keressen bennünket bizalommal a Hal-közben lévő irodánkban, vagy az alábbi elérhetőségeinken:

Flex Contact Kft.- a rugalmas kapcsolat
www.flexcontact.hu
Tel: 52/535-963, e-mail: flexcontact@t-online.hu