Ember és gép kapcsolata....

 

Ember és gép kapcsolata....

A Dell Technologies és az Institute for the Future (IFTF) által ezen a nyáron közzétett, „Next Era of Human-Machine Partnership” (Az ember és gép közötti partnerség következő korszaka) című jelentés alapján a Dell Technologies vezetőit megosztják, hogy milyen módon segíti majd elő a mesterséges intelligencia, a kiterjesztett valóság, a dolgok internete és a felhő alapú számítástechnika a szervezetek és a mindennapi élet digitális átalakulását 2018-ban.

Évszázadok óta élünk és dolgozunk együtt a gépekkel, ám ezek a kapcsolatok 2018-ban teljesen új szakaszba lépnek és minden korábbinál nagyobb mértékben szövik majd át a mindennapi életünket. A minden eddiginél nagyobb hatékonyság, szorosabb egység és több lehetőség átalakítja az életünk minden területét – a vállalatok üzemeltetésétől kezdve a biztonságra terelődő hangsúlyon át a szórakoztatásig.

A szoftverek, az elemzés és a számítási teljesítmény exponenciális fejlődésének köszönhetően létrejött feltörekvő technológiák, mint a mesterséges intelligencia (MI), a kiterjesztett valóság (AR), a virtuális valóság (VR), valamint a dolgok internete (IoT) és a felhő alapú számítástechnika fejlesztései még inkább kiterjesztik és felgyorsítják a fejlődést. Ez már egyértelműen látszik a kapcsolódó autókon és otthonokon, az üzleti és banki tranzakciókon. Már a gazdálkodók is új módszerekkel kezelik a terményeiket és állataikat.

Mit hoz 2018-ban ez a fejlődés?

Tovább...

Teteje