Milliókat érhetnek a jó ötletek

 

Milliókat érhetnek a jó ötletek

Egy pályázatról van szó, mely az "Exportképes innovatív termékek fejlesztésének támogatása az innováció vezérelt exportbővítés megvalósítása érdekében" nevet viseli.  A GINOP keretében (Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program) mikro-, kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok 5 milliárd forint vissza nem térítendő fejlesztési forrásra pályázhatnak.

Több százmillió mehet fejlesztésekre

2017. június 1-jétől lehet benyújtani a kérelmeket. Az ipari kutatásra, kísérleti fejlesztésre, projekt-előkészítésére és projektmenedzsmentre, infrastrukturális beruházásra, eszközbeszerzésre, illetve vásárokon való részvételekre nyerhető támogatások összege elérheti a 200 millió és 450 millió forint-ot.

A pályázati felhívás segíti majd, hogy a hazai vállalkozások ösztönözve legyenek versenyképességük elérésére, valamint kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységük révén minél több exportképes új, piacképes termék, szolgáltatás valósulhasson meg és jöhessen létre.

Segíteni a kicsiket

Lehet esélye annak, hogy az exportképes vállalkozások száma akár megnégyszereződjön, ami elősegíti növelve a foglalkoztatást és a gazdaság teljesítőképességét.
 

Teteje