Aktív Fitness Malom park

 

Aktív Fitness Malom park

                                                                                

Az Aktív Fitness Debrecen legnagyobb sportklubja, amely a sportolás lehetősége mellett az egészség, a nyugalom és a kellemes, szórakoztató időtöltés szigetét is jelenti minden korosztály számára.

A Malompark Bevásárlóközpont II. épületének 2. emeletén található 2000 négyzetméteres sportközpontot az Aktív életmód szolgálatába állítottuk. 2007. szeptembere óta megújult környezetben várjuk vendégeinket, s mindehhez igyekszünk kellemes, barátságos légkört biztosítani.

Kiemelt figyelmet fordítunk gépparkunk folyamatos fejlesztésére. Kibővített fitness termünkben 580 m2-en használhatják vendégeink a TechnoGym kardió- és izotóniás gépeit. Igény esetén személyi edző segíti az edzésprogramot.- A mozgásra vágyók a 3 aerobik teremben olyan óratípusok közül választhatnak, mint Hot Iron, Step aerobik, Kettlebell, Alizetics, Tae-bo, TRX, Fit-ball, Pilates, Alakformáló, Has-Láb-Popsi torna, Gerinctorna, Kismamatorna és a nagy népszerűségnek örvendő Spinning.

A 4 felújított squash pályánk országos és nemzetközi versenyek megrendezésére is alkalmas.

Az Aktív Fitness négy Brunswick bowling pályája a szórakozás lehetőségét biztosítja baráti, családi körben egyaránt.

A kávéházi hangulatot idéző La Siesta Cafe-ba bárki betérhet, aki egy jó kávéra, baráti beszélgetésre vágyik. Folyamatosan bővülő árukínálatunkkal még inkább vendégeink kedvébe szeretnénk járni.

Vitaminbárunkban frissítő üdítőink mellett, táplálék kiegészítő termékeinket kínáljuk.

Vendégeink díjmentesen használhatják a szaunát. Díjazás ellenében infrakabinunkat is igénybe vehetik.

A gyermekek részére, munkatársaink felügyeletével működtetjük a Fitt-Ovit.

Egyéb szolgáltatásaink: szolárium, masszázs, manikűr, pedikűr.

Az Aktív Fitness csapatát olyan kitűnő szakmai tudással bíró edzők adják, akik már évek óta dolgoznak a fitness világában. Folyamatosan figyelemmel kísérik a szakmai újításokat, követik azokat és nem utolsó sorban színes egyéniségükkel teszik még inkább meghatározó élménnyé az órákat, edzéseket.

 

 

 

Térkép: 

Teteje