A&M Stúdió

 

A&M Stúdió

Stúdiónkban klienseink közérzetének javítására XXI. századi magyar és külföldi technológiai újításokat alkalmazunk. Fiataloknál és idősebbeknél egyaránt kedvező hatást érhetünk el kezeléseinkkel, a levegő oxigénjének jobb kihasználásávat biztosító AIRNERGY berendezéssel, vagy a pulzáló mágneses rezonancia elvén működő MAGNETER berendezéssel. Segítségükkel a fizikai és mentális teljesítmény növekszik, javul az általános közérzet, erősödik az immunrendszer, magasabb stressztűrő képesség érhető el.

Airnergy:
A levegő mindenhol ott van. Ott van előttünk, mögöttünk, alattunk és mellettünk, mégsincs hosszúsága, magassága vagy szélessége. De annak ellenére, hogy teljesen természetesnek tűnik, mivel nem látjuk, valójában számos funkciója van:

- A belélegzett levegő stimulálja a véráramot és a nyirokcsomókat.
- Összehangolja a mirigyek működését és erősíti a mellkasi és hasi izmokat.
- Növeli a koncentrálóképességet.
- Segíti a memóriát és a gondolkodási folyamatokat, és harmonizálja a lelket.

Ha lehető legjobban használjuk fel a belélegzett levegő oxigéntartalmát, annak hasznos holisztikus hatásai vannak:

Az emberi test a belélegzett levegő 21%-os oxigéntartalmának csupán körülbelül 25%-át tudja hasznosítani. 75% felhasználatlanul újra kilégzésre kerül. Az AIRNERGY technológia a természet egy olyan folyamatát használja, mely évmilliók óta létezik, ez pedig nem más, mint a levelek zöld színtestjeiben lefolyó fotoszintézis. Az AIRNERGY szabadalmilag jogvédett módon utánozza a fotoszintézis természetes folyamatait. Ahhoz, hogy szervezetünk az oxigént energiatermeléshez használható formába alakítsa, reakcióképes állapotba kell, hogy hozza. Ezt nevezzük szingulett állapotnak. A rövid életű szingulett molekula az ezredmásodperc töredéke alatt visszakerül eredeti állapotába, s ekkor energiát szabadít fel. A levegő vízmolekulái felveszik ezt az energiát, melyet az AIRNERGY segítségével lélegezzük be a "hétköznapi" levegővel. Az AIRNERGY természetes úton segíti a szervezet oxigén-felhasználásának növekedését, így a test számára ismerős módon aktiválódik az oxigén. Bármilyen idegen anyag hozzáadása nélkül javítja az oxigén hasznosítását a testben anélkül, hogy fokozná az oxigén koncentrációját. A szervezeten belül azAIRNERGYtechnológia az oxigénhasznosítás mérhető javulását eredményezi, s számos testfunkcióra hat pozitívan. Elősegíti a regenerációt és egészségmegőrző célokat szolgál.

Készülékeink:
AIRNERGY Medical Plus: Használható megelőző ellátásként és támogató kezelésként különféle problémák esetén, beleértve az energiahiányosságot, a fáradékonyságot és az alvászavarokat.

AIRNERGY Professional Plus: Javasoljuk krónikus megbetegedések esetében, egészségügyi problémáknál vagy jelentős teljesítménynövekedés elérése érdekében, pl. sportolóknál.

Ha többet akar megtudni az AIRNERGY berendezésekről, látogassa meg a termék hivatalos weboldalát.

Magneter:
A mágneses rezonanciás frekvencia orvoslás hatalmas lépésekkel tört előre az utóbbi 30 évben. Ennek a technológiai forradalomnak a célja, hogy az eddig gyógyíthatatlannak tartott betegségeket is sikerüljön kezelni.
Minden élő jellemzője, hogy valamilyen, csak rá jellemző frekvencián rezeg. Ezeknek a rezgéseknek a frekvenciája mérhető, így a rezgést kibocsátó élőlény, szerv a frekvencia alapján beazonosítható. Az élő mikroorganizmusok egyetlen frekvencián rezegnek, ha ezen a frekvencián, elektromágnes hullám alakban a rezgést besugározzuk, akkor a mikroorganizmus (vírus, baktérium, stb.) önrezonanciába lép a besugárzott rezgéssel és elpusztul.
Az egészséges szövetek, szervek esetében is meghatározható a szervek, szövetek frekvenciája. Ha valamilyen betegség kialakul a szervekben vagy szövetekben, akkor azok rezgése, energia szintje megváltozik és ez a változás mérhető.
Ha az egészséges szövet, szerv rezgését besugározzuk a megváltozott, beteg szervezetbe, akkor az immunrendszer visszaállítja az eredeti egészséges állapotot.
A Magneter berendezés a biorezonancia és a mágnesterápia kombinációjával, 100 KHz alatti frekvenciájú elektromágneses hullámokkal működik. A betegségek gyógyítását elősegítő elektromágneses hullámokat szakértő orvosok lemezre írták. A lemezre írt elektromágneses hullámokat DVD lejátszóról, a készüléken keresztül, egy antenna - derékalj - segítségével juttatjuk a szervezetbe.
A Magneter készülék használatának fő előnyei a terápiás kezelések magas hatásfoka és mellékhatásoktól mentessége. A Magneter család  kiegészítő terápiaként alkalmazható, 100%-ban magyar fejlesztés, orvostechnikai eszköznek minősül.

Ha többet akar megtudni a MAGNETER készülékről, látogassa meg a termék hivatalos weboldalát.

Telefonszám: +36-20-9198393
 

Térkép: 

Teteje