Húsmanufaktúra

 

Húsmanufaktúra

Debrecen új gasztronómiai arca

Kiváló minőségű, helyi alapanyagok, a téma iránti teljes elkötelezettség és a hagyományok ötvözése az új technológiákkal. Ez az új irány, amit a debreceni gasztronómiában tapasztalhatnak azok, akik ellátogatnak a belvárosba.

XXI. századi rohanó világunkban sokszor elveszítjük szem elől az igazi értékeket, a hagyományokat és a gasztronómiai igények is gyorsan alkalmazkodnak ehhez a tendenciához. Vannak azonban néhányan, akik szeretnék visszavezetni a nagyérdeműt ebbe a világba, ahol az étel egyben a lélek tápláléka is.

A debreceni gasztronómia új szereplője

Nemrég megnyitott Debrecen és egyben Kelet-Magyarország első húsdelikátesz boltja, a Húsmanufaktúra.  A kínálat nem mondható átlagosnak, hiszen tulajdonosai kizárólag olyan termékeket forgalmaznak, amelyet kifogástalan alapanyagokból, gondos manufakturális eljárással alkottak meg. Minden magyar beszállítójukat személyesen látogatták meg, ellenőrizve a termékek származási és elkészítési helyét, de a spanyol üzemben is körülnéztek, hogyan is készül a világhírű spanyol sonka.

A húsdelikátesz üzletben a híreshungarikum mangalica termékei mellett megtalálhatók a világszerte ismert spanyol, olasz szárított sonkák és számos kulináris kiegészítő finomság, szigorúan olyan kistermelőktől, akik szenvedélyesen, sokszor saját alapanyagokból állítják elő termékeiket. Emellett olyan különleges magyar és külföldi élelmiszerek is megtalálhatók a boltban, amelyek szorosan kapcsolódnak a húshoz: fűszerek, olajok, ecetek és szezonális termékek várják az érdeklődőket.

A jó minőségű hústermékek és egyedi finomságok mostantól egy helyen vannak összegyűjtve azoknak, akik keresik a kulináris élményeket.

 

Húsmanufaktúra

4025 Debrecen, Simonffy utca 2/a.

www.husmanufaktura.hu

www.facebook.com/husmanufaktura

 

 

Térkép: 

Teteje